7. února 2014 • 16:25

Sudovou čeká jízda o vše: Pod tlakem se mi jezdí líp, hlásí bojovně

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna desetina bodu. Tolik dělilo českou reprezentantku Nikolu Sudovou od přímého postupu do finále jízdy v boulích v olympijském závodě. Nevyšlo to. V sobotu proto musí jednatřicetiletá akrobatka do oprav, ze druhé kvalifikace postoupí nejlepších deset závodnic.



"Už jsem sjezdila hodně světových pohárů, takže opravdu nabudit mě dokážou jen největší akce, mistrovství světa nebo právě olympiáda. Tak snad mi to vyjde i teď," věří si česká boulařka, pro kterou se ani přes prvotní zaváhání cíl nemění. Už před odletem do Soči hlásila, že si jede pro medaili.

"Čím více člověk chce, tím horší to pak je, takže musím najít takovou tu rovnováhu, pak můžu být úspěšná," zná recept na úspěch Sudová .

Ještě před sobotní druhou kvalifikací jízdy v boulích je v pátek na programu slavnostní zahájení olympiády, to však Sudovu nechává chladnou.

"Přijde mi, že tyto akce jsou čím dál víc megalomanské, hostitelská města se snaží překonat ta předchozí, sportovní stránka tím trpí," uzavřela šestá boulařka ze ZOH v Turíně 2006.

Nikola Sudová strachem netrpí, pod tlakem se jí jezdí lí
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud