5. února 2015 • 16:56

Jágr, komiksy a čokoláda. To je supersvět šampionky Ledecké

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

SPORT MAGAZÍN | Šampionka, která řádí nejen na svahu, ale i v několika dalších paralelních realitách. Snowboardová královna Ester Ledecká má ráda komiksy, hokej, vtipné lidi a čokoládu. Svůj bláznivý svět, ve kterém žije s Jaromírem Jágrem a používá alter ego STR, představila pátečnímu Sport Magazínu. Zde je malá ochutnávka.



Proč čte komiksy?

Líbí se mi Wolverine, hrdina z komiksu X-Men. Být jako on, jsem v pohodě. Závidím mu, že se hrozně rychle hojí. Na rozdíl ode mě neměl vyhřezlou plotýnku ani otřes mozku. Obecně je na superhrdinech dobrý, že jsou nerozbitný. Uznejte, to by bylo fakt trapný, kdyby šli místo záchrany světa k doktorovi, kterej by řekl, že musí mít před další zátěží tři týdny klid.

Proč miluje čokoládu?

Pro mě je to jednoduše medicína na všechno. Dá se s ní skvěle oslavit úspěch i zahnat depka... Už odmala mám čokoládu spojenou s lyžařskými závody, a když závodím, jsem nejšťastnější na světě. Nejraději mám tu s fialovou krávou.

Proč chce v partě Jágra?

Jarda mi poprvé podal ruku, když mi byly tři roky a kluci se vrátili z Nagana. Já byla s dědou vítat tým na letišti. Podruhé jsem se s ním setkala v olympijské vesničce v Soči. Nutno dodat, že když mi byly tři, zvládla jsem to setkání mnohem víc cool...

Jak olympijské setkání Ledecké s Jágrem dopadlo? Co dělala v dětství s pavouky? A proč vyděsila bodyguardy Bryana Adamse její růžová kytara? I to se dočtete v pátečním Sport Magazínu.

Co dalšího ve Sport Magazínu najdete?

Uniklo z facebooku: Tomáš Berdych

Rozhovor: Martin Ručinský

Vysoká hra Zdeňka Haníka: Úvaha o náruživosti

Infografika: srovnání nejlepších střelců NBA

Sport Magazín Sport MagazínFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud