23. února 2018 • 20:00

Bitvu zklamaných vyhrají Češi, tuší fanoušci. Ve finále experti věří OSR

Autor: vyc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pár hodin na vstřebání smutku z toho, že se rozplynul sen o zlaté medaili a jde se znovu na věc. Ve hře je přece pořád dál olympijská medaile, bronzová, ale je. Čeští hokejisté se o ni poperou s Kanadou, kterou už dokázali porazit po nájezdech v základní skupině. Podle expertů Chance jsou ale šance na medaili vyrovnané. „Bude to souboj dvou zklamaných týmů, ale Kanada by mohla být asi po prohře s Německem zklamanější,“ myslí si Markéta Světlíková, tisková mluvčí společnosti.



Bookmakeři to vidí podobně. Kurzy na zápas o olympijský bronz dávají tušit vyrovnanou bitvu. Mírným favoritem byl sice zámořský celek, tipéři také o něco častěji zařazovali na své tikety úspěch českých barev. A tak kurz na Kanadu vzrostl z 2,40 na 2,47. Na výhru týmu Josefa Jandače pak šlo tipovat v kurzu 2,49:1, přitom původní kurz byl jen o chloupek vyšší (2,5:1).

Pro Čechy může mluvit fakt, že v semifinále padli s největším favoritem turnaje – výběrem Olympijských sportovců z Ruska. To Kanaďané, kteří už se možná viděli v boji o zlato, padli s trochu podceňovaným Německem. A navíc měli na odpočinek o pěkných pár hodin méně.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud