17. září 2018 • 15:11

Give me 5 – unikátní šance pro nové sportovní projekty

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle tu ještě nebylo. Český sport hledá cesty jak oslovit nové sponzory a získat nové finanční prostředky na zajímavé projekty. Unikátní akce pod názvem Give me 5, která proběhne 27. září v Praze, pak chce právě pomoci propojit tyto dva světy. Tedy svět velkých nadnárodních společností, které chtějí investovat do sportu, a svět těch, co mají v hlavě zajímavý sportovní projekt či akci.



„Smyslem Give me 5 je propojovat zajímavé sportovní akce se sponzory. A pomoci tak obecně českému sportu, aby do něj proudily nové prostředky. A v neposlední řadě by tato akce měla být možností pro to, aby vznikla třeba i do budoucnosti zajímavá partnerství mezi oběma stranami,“ říká Tomáš Křivda, jeden z členů přípravného týmu.

Koncept Give me 5 je v českém sportovním prostředí ojedinělý. Jak bude celá akce probíhat? Reprezentanti deseti vybraných projektů budou mít pouze pět minut na to, aby zaujali publikum plné zástupců českých i nadnárodních společností.

Další prostor pak budou mít prezentéři po skončení oficiální části akce při neformálních debatách. A kdo všechno své projekty při prvním ročníku Give me 5 představí? Například Pavel Turek z Red Bull Air Race, squashista Jan Koukal nebo krasobruslař Tomáš Verner.

Kapacita na tuto akci je omezená, proto si případní další zájemci své místo v hledišti musí zajistit předem na webu www.givemefive.cz, kde také najdete další informace o této unikátní akci. Partnerem Give me 5 je i deník Sport.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud