12. září 2013 • 10:48

Zavěsný posilovací systém: Posilujte kdykoliv a kdekoliv!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vysoce účinný, malý a finančně nenáročný. Závěsný posilovací systém splňuje všechny tyto požadavky. Zdaleka ne každý z nás má v oblibě cvičení na statických strojích v předražených posilovnách. Teď je tu řešení! Všechny svaly můžete procvičit v pohodí domova právě díky závěsnému posilovacímu systému.



Závěsný posilovací systém je vhodný pro všechny, začínající i pokročilé sportovce. Při cvičení s touto posilovací pomůckou využíváte vlastní váhu těla. Tento systém cvičení se rozšířil z prostředí americké armády, kde jej využívali pro výcvik vojáků. Dnes je již tento systém znám a využíván mezi všemi příznivci fitness. Ocení ho ženy i muži.

Tenhle jednoduchý, ale přitom velmi efektivní systém posilování proti vlastní hmotnosti se stal rychle velice oblíbeným druhem posilování především pro svou vysokou účinnost a nízké pořizovací náklady.

A protože se blíží Vánoce, může být tahle praktická pomůcka skvělým tipem na dárek pro vaše blízké. Vyberte si z nabídky populárního eshopu Sportnanetu.cz.

Posilovací systém pro posilování s vlastní vahou ILWY Militarytrainer Posilovací systém pro posilování s vlastní vahou ILWY MilitarytrainerFoto sportnanetu.cz

Nemáte čas chodit do posilovny? Nevadí!

Návštěvy posiloven jsou pro mnoho lidí nedostupné z důvodu časové náročnosti. Závěsný posilovací systém je ideálním řešením tohoto problému. Cvičit můžete kdekoliv a kdykoliv! Je jednoduchý, ale zároveň dostatečně účinný. Díky tomuto systému si nejen zpevníte celé tělo, ale také protáhnete svaly, které pravidelně používáte.

Jednoduchý a účinný posilovací systém, kvalitní robustní popruhy s nosností několika set kilogramů, konce popruhů opatřeny funkčními úchopy, pro ruce umožňuje velmi efektivní posilování prakticky všech svalových partií snadná a rychlá instalace nízká hmotnost malé rozměry snadná manipulaceFoto Sportnanetu.cz

Vaše osobní posilovna kdekoliv a kdykoliv!

Závěsný posilovací systém je skladný. Díky tomu jej můžete efektivně využívat kdekoliv Vás napadne. Stačí jen upevnit popruhy např. do dveří, na strom nebo jiný opěrný bod. Po poměrně jednoduché instalaci můžete okamžitě začít maximálně efektivně posilovat svalstvo celého těla.

Systém se skládá z popruhů, které lze snadno uchytit do dveří, na strom či jiný opěrný bod. Konce popruhů jsou opatřeny měkkými úchopy pro ruce a nohy.

Při posilování s tímto závěsným systémem využíváte váhu vlastního těla. Tenhle trik už znali římští legionáři... Při posilování s tímto závěsným systémem využíváte váhu vlastního těla. Tenhle trik už znali římští legionáři...Foto sportnanetu.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

Témata: 
Články odjinud


Články odjinud