16. července 2013 • 16:10

Autokamery s HD rozlišením a nočním viděním, ideální partner pro Vaše cesty

Autor: frej
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete mít zaznamenány zážitky z cest, ale vaši spolujezdci nejsou v práci s kamerou zrovna dvakrát zdatní? Sami při řízení natáčet nesmíte, ale přesto o nic přijít nemusíte: Existují videokamery přímo do auta, které pracují i bez vaší asistence. Navíc s možností použít i v terénu! Autokamery jsou vybavené HD rozlišením, nočním viděním, režimem fotoaparátu s vysokým rozlišením...Existuje mnoho důvodů, proč si takovou autokameru pořídit!

 



Pokrok nezastavíš, říká se. Zatímco dřív patřily videokamery mezi luxusní zboží, dnes už je můžete mít za cenu jen málo přesahující tisícovku. Ty, které nabízí e-shop Sportnanetu.cz, jsou navíc určeny k tomu, abyste si mohli přímo z auta zaznamenávat své zážitky z cest a nebyli ani ošizeni o natáčení v terénu - na výletech nebo doma. Autokameru můžete z držáku, který je vždy součástí balení, kdykoliv odmontovat a používat i jako kameru klasickou, stejně jako fotoaparát - tato funkce u žádné autokamery nesmí chybět.

Kameru stačí stejně jako navigaci pomocí přísavky připevnit na čelní skloFoto Sportnanetu.cz
A nejen to. Některé kamery vidí i v noci, poslouží vám i jako „černá skříňka“, jejíž videozáznam vám může významně pomoci jako důkazní materiál v případě nehody. Stejně tak můžete zaznamenat i chování šílenců za volantem, kteří se vás snažili po předjetí potrestat za to, že je zdržujete, prudkým bržděním.

Náš tip: Přesnoná kamera do auta FULL HD F-900LHD

 Tato přenosná kamera do auta Full HD je profi špičkové řešení pro náročné uživatele a profesionály. Kamera do auta FULL HD vám poskytne především kvalitní obraz Full

Tuto kameru mohou díky jejím parametrům používat i profesionálovéFoto Sportnanetu.cz
HD ve vysokém rozlišení i za špatných světelných podmínek.  Kamera do auta FULL HD  F-900LHD má vyšší rozlišení a kvalitnější obraz oproti levným kamerám, což ve výsledku umožňuje snadno v nahraném záznamu nalézt požadovanou sekvenci i identifikovat SPZ vozidel nebo obličeje osob.

Aby nedošlo k ukončení nahrávání záznamu v okamžiku naplnění kapacity SD karty, je kamera do auta vybavena funkcí tzv. smyčkového nahrávání, kdy se v nastaveném intervalu přemazávají starší data.

Přenosná kamera do auta s nočním viděním
Přenosná kamera do auta s nočním viděním

 KOMPLETNÍ NABÍDKA AUTOKAMER ZDE

Témata: 
Články odjinud


Články odjinud