8. dubna 2021 • 00:00

Neymar Jr. s Antoinem Griezmannem: Průměr nestačí!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přiblížit se těm nejlepším fotbalistům světa a hrát jako profesionál? Ne každému se to podaří, ale každý má možnost si ověřit, co dokáže se stejnými kopačkami, jaké používají třeba Neymar jr. nebo Antoine Griezmann. Nové obutí obou dvou špičkových fotbalistů v dubnu dala do prodeje značka PUMA.



Po sportovně téměř ztraceném pandemickém roce PUMA letos očekává návrat k dalším velkým sportovním momentům a dává si za cíl vrátit hráčům všech úrovní optimismus a sebedůvěru. Její iniciativa „Only See Great“ je navádí, aby se nespokojovali s průměrnou hrou, ale srovnávali se jen s těmi největšími jmény. Pomoci jim v tom může právě i řada Spectra Pack, jeho součástí jsou dvoje kopačky PUMA  ─ FUTURE Z 1.1 a ULTRA 1.2 v jasných barvách.

Foto Puma Czech Republic s.r.o.

FUTURE Z Puma navrhla pro nejkreativnější světové fotbalisty, kterým by měly pomoci dále zlepšit techniku. Pružný kompresní svršek FUZIONFIT+  ideálně obemyká nohu a dovoluje vyrazit v plné rychlosti. Úpletový materiál je navíc potažen tenkou vrstvou GripControl Pro, která zajišťuje vynikající dotyk a kontrolu nad míčem. Špičková je i nová podrážka Dynamic Motion Systém, dovolující mimořádnou pohyblivost ve všech směrech.  

. .Foto Puma Czech Republic s.r.o.

ULTRA 1.2 zase slouží cíli maximální rychlosti díky spojení speciálně vyvinutého svršku MATRYXEVO a instinktivní podrážky Peba SpeedUnit.  Extra odlehčený svršek umožňuje vynikající stabilitu, odolnost a záběr pro okamžitý pohyb vpřed, maximální zrychlení a rychlost. Inspirací pro lehkou podrážku Peba SpeedUnit byly zkušenosti značky PUMA z atletické běžecké dráhy: plocha podrážky se vyznačuje kombinací tenkých hřebů v přední části a špuntů ve tvaru V v konfiguraci umožňující bleskové zrychlení.

. .Foto Puma Czech Republic s.r.o.

„Velikost je všude. Na ulici, na hřišti i v parku. Je to váš slib sobě samému, že se nikdy nebudete ohlížet zpět a nikdy se nebudete vzdávat. Ať by se dělo cokoli. Velikost začíná, když za sebou zanecháte průměrné, OK a dobré,“ uvedla PUMA při propagaci své iniciativy "Only See Great".

Balíček Spectra Pack je od dubna v prodeji na puma.com a v 11Teamsports, Sportisimu, Sportfotbalu, Lion Sportu, Gazza Sportu a New Wave.

Články odjinud


Články odjinud