11. dubna 2023 • 00:00

Existují poctivá sázkařská poradenství?

Prezentace klienta
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud se ve světě kurzového sázení pohybujete už nějakou dobu, jistě Vám neunikla propagační videa rádoby odborníků slibující pohádkové zbohatnutí. Videa těchto podvodníků jsou až směšně šablonovitá. Drahá auta, zlaté hodinky, balíky bankovek a řeči o tom, jak prolomili systém sázkových kanceláří. Jaká je ale realita?



Pohádka o zlatém vejci

Všichni tito „profíci“ mají jedno společné. Lžou! Jejich řeči o tom, jak z vás udělají milionáře, jsou pro všechny zkušené sázkaře do očí bijícím podvodem. Problém nastává v momentě, kdy takové video spatří sázením nepolíbený a snadno zmanipulovatelný člověk, který jejich pohádce o zlatém vejci uvěří.

Nejlepší obranou je útok

Nejlepší způsob, jak proti těmto lhářům bojovat, je osvěta. Existují zdokumentované případy podvedených klientů, kteří se nebáli svou neblahou zkušenost zveřejnit, např. v reportážním videu Josefa Klímy o podivném sázkařském byznysu. V reportáži vystupují také majitelé webu SportBreak.cz, kteří proti podvodným gangům bojují vlastním způsobem.

Verifikací proti podvodníkům

Výše zmíněný portál funguje jako verifikační platforma. Jednoduše řečeno, jde o ověřování tipů nezávislou třetí stranou. Zákazník díky verifikaci získá jistotu, že historie tipů není zfalšovaná, protože sázkařský servis nemá díky unikátnímu systému vyhodnocování sebemenší šanci své sázky jakkoliv upravovat. A to ani zpětně. Majitelé webu sami pochybné servisy v minulosti několikrát kontaktovali s tím, aby se k verifikaci přihlásily a své sázky ověřovaly. Ty k tomu ale nikdy nesvolí. Proč? Ukázalo by se totiž, že jde o podvod. Na této platformě tak najdete pouze servisy, které nic neskrývají.

Jak verifikace funguje?

Postup je následující: servis, který tipy nabízí volně k prodeji, zadává své sázky do systému. Každá obsahuje výši vkladu (na stupnici od 1 do 10), sázkovou kancelář, u které byla vsazena, čas zápasu, kurz a odkaz na zápas (na livesport.cz). Po odehrání utkání vyhodnotí sázku přímo provozovatelé SportBreaku. Hlavní kouzlo spočívá v tom, že žádný servis nemá k vyhodnocování sázek přístup. Není zde tedy prostor pro manipulaci s podanými sázkami (jak to známe u podvodných poradenství). Díky tomu je zaručena maximální transparentnost tipů.

Všechny vložené tipy jsou verifikovány přímo pracovníky SportBreaku. Všechny vložené tipy jsou verifikovány přímo pracovníky SportBreaku.Foto sportbreak.cz

Vyzkoušejte si SportBreak zdarma a rozhodněte se sami

Jestli SportBreak neznáte, můžete si ho vyzkoušet. Jako nový uživatel máte nárok na 5 dní odběru libovolného sázkového servisu zdarma. Stačí se zaregistrovat a napsat na podporu. Vybírat můžete z desítek ověřených sázkařů. 

Články odjinud


Články odjinud