31. ledna 2022 • 13:00

Dloubák: Vrba ani s novou smlouvou není nedotknutelný. Co přestupy a šance na titul?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta vstupuje do jarní části sezony v daleko lepší pozici než v dřívějších letech. Stále je ve všech třech soutěžích a reálně se drží ve hře o titul. Takhle blízko prvnímu místu nebyla před začátkem jara posledních šest let. Trenér Pavel Vrba má přitom pro letošní sezoně jasný úkol, který si sám stanovil - dostat titul zpět na Letnou. A stejně přemýšlí i klub, který jakýkoliv nejistý vstup do jara v posledních letech řešil radikální změnou trenéra už po prvních kolech.

 

Letenské přitom čeká nesmírně složitý rozjezd jarní části. Čeká je neoblíbený soupeř z Českých Budějovic, pohárové derby se Slavií, klíčový ligový duel s Plzní, a pak i první kolo jarní části evropských pohárů proti Partizanu. Jak Sparta zvládne těžký start jara a jaké minimální cíle stanovila pro Vrbu? Co o jeho pozici vypovídá nová smlouva, kterou v zimě podepsal?

 

V novém Dloubáku se podíváme i na celý sparťanský kádr. Jak Letenští vyřeší otázku brankářů ve světle výroků Florina Nity? Dá se čekat pevnější obranu po uzdravení velké části defenzivy? Jak si na hrotu vyhoví Adam Hložek s Tomášem Čvančarou a jak vyjde přestup enfant terrible z Jablonce? Je to poslední Hložkova sezona ve Spartě?

 

Zaměříme se na potenciální příchody, odchody, ale i posuny v kádru, neopomeneme ani velké téma polské ligy, která umí přetahovat české hráče, a na závěr nás čeká i malý ligový dotazník.

 

O tom všem v novém Dloubáku diskutují redaktoři deníku Sport Jakub Dvořák a Martin Vait. Dloubák je pořad a podcast iSport.cz o nejzajímavějším aktuálním dění z českého fotbalu a jeho zákulisí, ale i o velkých tématech, která bublají pod jeho povrchem. Všechny jeho díly najdete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích a YouTube deníku Sport.

 

0:00 Vrba ani s novou smlouvou není nedotknutelný. Co je minimální cíl pro jaro?

7:32 Jak Sparta rozsekne otázku gólmanů a Nity? Koho může přivést? Jak Letenští sestaví obranu?

15:30 Je tohle poslední Hložkova sezona a jak si vyhoví s Čvančarou?

22:43 Kdo z mladých a navrátilců z hostování dostane prostor - a budou to větší trefy než přestupy? Chystá Sparta transfery?

30:18 Proč Polsko může přetahovat víc českých hráčů? Jak bude vypadat jaro v lize?



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud