31. srpna 2009 • 10:43

Mats Sundin se oženil! Vzal si o 12 let mladší Josephine

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla to královská svatba! Švédská hokejová "legenda" Mats Sundin (38) si bral po dvouletém vztahu o dvanáct let mladší půvabnou Josephine Johansson (26). Na svatbu do Stockholmu přiletělo mnoho celebrit i jeho bývalí či současní spoluhráči.



O své hokejové budoucnosti se teprve rozhodne v následujícím týdnu, ale v osobním životě už má jasno. Zbytek života chce strávit po boku sympatické Josephine. V sobotu si před zraky přibližně dvou set významných hostů řekli své ano. Zprávu přinesl server Calgary Herald.

Pár byl oddán v centrální částí Stockholmu v kostele sv. Magdaleny a mezi hosty nechyběl švédský fenomén Peter Forsberg, bratři Sedinové, Joe Nieuwendyk, Marius Czerkawski nebo Tie Domi, který dělal dlouhá léta Sundinovi bodyguarda v Torontu.

"Byl jsem po 13 let taková jeho chůva. Nyní, to po mě převezme jeho žena Josephine," žertoval Domi pro sportovní portál www.aftonbladet.se. "Je to šťastný člověk," dodal.

Jeho agent už netrpělivě čeká na vyjádření jednoho z nejlepších Evropanů celé historie NHL. "Už velmi brzy se dozvíme, zda Mats bude pokračovat nebo nikoliv," řekl HockeyNews jeho manažer J.P. Barry

Mats Sundin strávil třináct let v Torontu Maple Leafs a fanoušci hokejového města se s ním loni velmi těžce loučili. Kapitán švédské reprezentace, který dovedl tým "Tre Kronor" na olympiádě v Turíně k senzačním zlatým medailím zamířil po dlouhém rozhodování do kanadského Vancouveru.

Tam podepsal na rok lukrativní smlouvu na 8,6 milionu dolarů. Týmu loni pomohl se po letech dostat do play-off Stanley Cupu.

Že by příští sezonu Sundin pokračoval v místě nadcházejících olympijských her Vancouveru se ale zdá dost nepravděpodobné. Majitel Canucks některým svým hvězdám navýšil plat a navíc podepsal nové hráče Mathieu Schneidera, Christiana Ehrhoffa a Brada Lukowiche ze San Jose Sharks. Klub tak dokonce překročil stanovený rozpočtový limit 58,9 milionu dolarů.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud