20. srpna 2010 • 11:09

Řídil Řepka opilý? Ostudu měl slavit vodkou

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
17
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Řepka se údajně zpil do němoty a usedl za volant vypůjčeného vozu. Napsal to v dnešním vydání list Aha!, kterému ale kapitán Sparty vyvrátil, že by požil před jízdou alkohol.



Řepka se podle listu vypravil do restaurace U Ševce Matouše zapít žal z předchozí blamáže v předkole Ligy mistrů s Žilinou. Pokud zdroje Aha! nelžou, u jedné skleničky nezůstalo.

„V té hospodě seděl od jedné do osmi večer. Když mu hospodský vzal klíčky od auta, řval na něj, že mu je musí okamžitě vrátit. Barman se bránil slovy, že má v sobě tři lahve vodky a řídit rozhodně nebude,“ citují noviny nejmenovaného svědka.

Blesk.cz

Zaměstnanci restaurace fotbalistovi tak dlouho domlouvali, až konečně svolil a mohli mu objednat odvoz. Jenže když dorazil zaměstnanec Kar Limousine servisu s nablýskanou audinou, Řepka se prý opět začal vzpouzet.

Řepkův mercedes, kterým jezdí nejraději. Momentálně je porouchaný, fotbalista používá vypůjčené porsche. Řepkův mercedes, kterým jezdí nejraději. Momentálně je porouchaný, fotbalista používá vypůjčené porsche.Foto Barbora Reichová (Sport)

Řidič mu měl domluvit až díky tomu, že si spolu nesedli do audi, ale do Řepkova vypůjčeného porsche. Jejich společná jízda měla skončit v Bubenči, kde sparťan bydlí. Jenže Řepka se místo toho s řidičem prý rozloučil už za rohem a dojel do 4 kilometry vzdáleného domova sám.

Pokud měl v sobě tolik vodky, kolik podle svědectví tvrdil barman, pak je neskutečný zázrak, že cestou nic nezpůsobil. Má to ale háček – sám Řepka rezolutně popírá, že by sedal za volant opilý.

Tomáš Řepka. Tomáš Řepka.Foto Pavel Mazáč (Sport)

„U Ševce Matouše jsem byl. Byl jsem se tam najíst jako každý normální člověk a pak jsem jel domů. Pokud někdo z nějakého rozevlátého oděvu nebo projevu usuzuje, že jsem byl v podnapilém stavu, pak je to nesmysl,“ tvrdí.

Zprávy o jeho vodkovém podroušení odmítá i majitel restaurace U Ševce Matouše a oslovený dispečer Kar Limousine servisu. Ten dokonce tvrdí, že Řepka řidiče v restauraci náhodně potkal a nebylo ho tedy třeba objednávat.

„Chápu, že je o mě zájem, ale opakuji, že je to celé nesmysl,“ ubezpečuje Řepka.

Tomáš Řepka.Foto Jaroslav Legner (Sport)

Vstoupit do diskuse
17
Články odjinud


Články odjinud