21. září 2011 • 07:58

Sporťák Záruba sbalil Noru Fridrichovou, moderátorku 168 hodin!

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový komentátor Robert Záruba (44) po rozchodu s manželkou Světlanou už netruchlí a sbalil její kamarádku Noru Fridrichovou (34). "Ano, jsme spolu," přiznal Záruba v telefonickém rozhovoru pro Blesk.cz.



Informaci, že to Fridrichová táhne se Zárubou, získal z Kavčích hor deník Aha! V kuloárech České televize se o tom šeptalo už dost dlouho. "Ano, jsme spolu," přiznal Záruba v telefonickém rozhovoru pro Blesk.cz. "Ale dál se o svém soukromí bavit nechci."

Pár byl spolu naposledy viděn například při zahájení Mezinárodního festivalu Dvořákova Praha. Galantní Záruba se od Nory nehnul ani na krok a z ní naopak vyzařovala zamilovanost.

Záruba s Fridrichovou mají přinejmenším jedno společné. Nešťastné konce svých předchozích vztahů. Oblíbený hokejový komentátor se s manželkou Světlanou rozvedl už v roce 2007, ale dlouho se k sobě vraceli. Pojila je péče o nyní desetiletého syna Viktora.

"Moje bývalá manželka od nás několikrát odešla a několikrát se zase vrátila," řekl o rozbitém soužití Záruba.

"Poslední pokus o její návrat už jsem ale zastavil. Přestal jsem tomu věřit a nechtěl jsem, abychom zažili další zklamání."

Že už ji s Robertem Zárubou nic nepojí, dokázala Zárubova exmanželka Světlana loni v prosinci. Po dvouletém vztahu se tajně vdala za podnikatele Petra Witovského, kterému letos v dubnu porodila syna.

"Každý jsme si představovali společný život jinak," sdělila tehdy Blesku. "Když jsme se rozcházeli, měla jsem pocit, že většinu času věnoval práci."

Ve stejném roce jako Zárubovo manželství skončil i vztah jeho nové známosti. Nora Fridrichová se v lednu 2007 rozvedla se šéfem zpravodajství ČT Milanem Fridrichem.

Světlana sbalila a k oltáři dovedla po Zárubovi také bankéře Petra Witowského
Světlana sbalila a k oltáři dovedla po Zárubovi také bankéře Petra Witowského

Vstoupit do diskuse
13
Články odjinud


Články odjinud