24. listopadu 2012 • 22:02

Plekanec si utahoval z Jágra: Na Slavíky ho nepustila hokejová rodina!

Autor: mim, tov
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová rodina Jaromíra Jágra se dostala už i na Slavíky! Alespoň zprostředkovaně díky Jágrovu parťákovi z týmu Rytířů Kladno Tomáši Plekancovi. "Je zaneprázdněný facebookem," dělal si z nejslavnějšího českého hokejisty legraci spoluhráč na pódiu Státní opery.



Kladno baví hokejové fanoušky v extralize, ale dělá si zálusk i na oblast kultury! Ledovou arénu totiž v sobotu večer vyměnily dvě hvězdy kladenských rytířů, Tomáš Plekanec a Jiří Tlustý, za vyhlášení Slavíků.

Do pražské Státní opery nezamířili jen tak náhodou, manžel zpěvačky Lucie Vondráčkové Plekanec hrál podobně klíčovou roli, jakou mívá při hokejovém utkání. Jen rozdávání přesných přihrávek spoluhráčům vyměnil za předávání ceny pro zahraniční interprety.

A spolu s kladenskými hráči se na Slavících objevila i "hokejová rodina" Jaromíra Jágra! Tedy alespoň zprostředkovaně právě díky hvězdě NHL Plekancovi.

"Měl tu stát on, ale je teď zaneprázdněn facebookem," zavtipkoval na pódiu Plekanec na Jágrův účet. Slavné číslo 68 totiž v posledních týdnech uchvátilo internet svými originálními komentáři.

"A taky svojí hokejovou rodinou," dodal Plekanec s úsměvem. Narážel tak na pojmenování, kterým Jágr svých téměř sto tisíc facebookových fanoušků označil.

Podobně jako podle Plekance přesahuje všechny hranice Jágrova "rodina", nezná je ani cena, kvůli které se na slavnostním večeru se spoluhráčem Tlustým objevil – ocenění Slavíci bez hranic.

Její předání se v Plekancově podání navíc také neslo v hokejovém duchu. Vyhlášení jména kapely No Name totiž uvedl takovým způsobem, jakým to umí jen sportovci: "Tak určitě..."

Samotný Jágr už dopoledne přes svůj facebookový profil ocenil Karla Gotta, ten však překvapivě dalšího Slavíka nezískal. Ještě před půlnocí Jágr reagoval i na Plekance.

"Ahoj HR!Právě jsem se vrátil z tréninku (to víte, někdo musí trénovat, když někteří se baví na Zlatým Slavíku... viď, Pleky a Tlusťochu!!!:)) Z toho mála,co jsem viděl-byla to skvělá show," psal Jágr na své facebookové stránce.

"Výborný moderátor Brzobohatý, skvělí hosté a dobré vtipy. A ještě gratuluji našim "Kladeňačkám" (Lucka Bílá a Lucka Vondráčková Plekancová)," zhodnotil Jágr hudební galavečer kladenským okem.

Jaromír Jágr žije facebookem, zveřejnil tam taje svého tréninku
Jaromír Jágr žije facebookem, zveřejnil tam taje svého tréninku

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud