8. února 2021 • 12:54

Serenin další módní výstřelek na kurtu. Bože, to je nádhera, žasla z něj

Autor: ČTK, pta
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americká hvězda Serena Williamsová na tenisovém Australian Open opět potvrdila svou zálibu v extravagantním oblečení. Vítězka 23 grandslamových turnajů ve dvouhře se v první hrací den představila v černo-červeno-růžovém elastickém trikotu s nestejně dlouhými nohavicemi, který byl podle ní inspirován slavnou atletkou Florence Griffithovou Joynerovou.



Někdejší královnu sprintu napodobila i rychlým postupem. S Němkou Laurou Siegemundovou se vypořádala dvakrát 6:1 za 57 minut.

„Inspirovala jsem se FloJo, která byla úžasná atletka, když jsem byla malá. Sledovala jsem, co nosí, jak to pořád mění. Její kousky byly vždycky úchvatné,“ uvedla Williamsová na tiskové konferenci.

Podle devětatřicetileté hráčky vzešel nápad na trikot ve stylu Griffithové Joynerové od zástupců firmy Nike. „Já jsem si jen řekla: Bože, to je nádhera. Samozřejmě jsme pak udělali nějaké změny a vylepšili to,“ dodala.

Griffithová Joynerová, která získala tři zlaté medaile na olympijských hrách v Soulu v roce 1988, proslula na dráze výstředními modely, například s jednou dlouhou či krátkou nohavicí, i dlouhými a pestrobarevnými nehty. Světová rekordmanka v běhu na 100 a 200 metrů zemřela v pouhých 38 letech, což přiživilo spekulace, že si během kariéry pomáhala dopingem.

Serena Williamsová v černo-červeno-růžovém elastickém trikotu s nestejně dlouhými nohavicemi na Australian Open
Serena Williamsová v černo-červeno-růžovém elastickém trikotu s nestejně dlouhými nohavicemi na Australian Open

Vstoupit do diskuse
9
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud