Jan Jaroch
19. prosince 2023 • 04:50

Kvitová netrénuje, možná přijde o Austrálii. Těhotná prý není

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě není čas oznámit konec kariéry. Stejně tak však není Petra Kvitová kvůli přetrvávajícímu zranění zad od podzimních turnajů v Číně, to je už dlouhých 11 týdnů, nachystána začít sezonu 2024. Do žádného přípravného turnaje před Australian Open se nepřihlásila, pro melbournský svátek je její jméno zaregistrováno automaticky z titulu její 14. příčky v žebříčku. Pravděpodobněji se však jeví varianta, že úvodní grandslam roku vynechá. A co bude dál, není vůbec jasné.



Osmého března jí bude čtyřiatřicet let, červencová svatba s dlouholetým trenérem Jiřím Vaňkem ještě umocnila spekulace, že Petra Kvitová už vidí svou budoucnost spíš v založení rodiny než u tenisu. Byť v něm je stále víc než konkurenceschopná, o čemž vypovídá její 14. místo v žebříčku. V elitní dvacítce je jasně nejstarší hráčkou, v kategorii 30 plus je žebříčkově nejlepší na světě.

V březnu PK velkolepě vyhrála tisícovkový turnaj v Miami, v červnu na berlínské trávě přidala jednatřicátý titul kariéry. Z aktivních hráček je v tomto ohledu druhou nejúspěšnější za třiačtyřicetiletou Venus Williamsovou , která však už nastupuje k turnajům pouze sporadicky a je jednou nohou v tenisovém důchodu.

Jak je to však s Kvitovou? Fanoušci na sociálních sítích hojně spekulují, že je těhotná. Podle informací Sportu

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud