21. dubna 2017 • 12:03

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Zlomí Sparta plzeňské prokletí?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová ePojisteni.cz liga pokračuje 25. kolem a s ní samozřejmě i Sazka Fantasy. Hráči Daily Fantasy si tak můžou o víkendu zahrát dva turnaje o super ceny včetně kvalifikace na turnaj o 50 tisíc. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 25. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Dukla - JihlavaFoto Sport

Tohle čekal asi málokdo. Jihlava doma přechytračila nudnou Spartu a připsala si v boji o záchranu nečekanou, o to víc důležitou výhru. V dalším kole jí čeká další pražský soupeř. Na Duklu to jihlavští umí, Vysočina v lize neprohrála s Duklou 3x za sebou. Dukla v posledních 2 kolech inkasovala 5 gólů a 3x za sebou v lize nevyhrála. Pravý čas pro vzchopení se. Vsadili bychom na Jana Holendu (9,6 milionů) a u hostů se proti Spartě náramně dařilo Davisu Ikaunieksovi (7,9 milionů).

Slovácko - SlaviaFoto Sport

Slovácko prohrou v Plzni ukončilo sérii bez porážky, která se zastavila na 9 ligových zápasech. A v 25. kole se utká s dalším adeptem na titul. Slavia na domácí umí, prohrála jediný z posledních 6 vzájemných ligových duelů. Střelecky se proti modrým daří záložníkovi Jaromíru Zmrhalovi (10,1 milionů). Do hry by se kvůli vykartování Antonína Baráka mohl dostat žolík Muris Mešanovič (10,2 milionů).

Brno - Mladá BoleslavFoto Sport

Střet remízových králů. Brno i Mladá Boleslav prohrály jediné z posledních 9 kol, ale hned 6 zápasů z toho skončilo smírně. Mladá Boleslav nevyhrála v Brně posledních 5 ligových utkání (od dubna 2010), navíc není v úplně nejlepším rozpoložení. V tomto utkání se dají očekávat branky, velmi dobře hraje zimní posila domácích Borys Tašči (7,5 milionů). U hostů se střelecky probudil Lukáš Želzník (9,4 milionů), který už dvě utkání po sobě vstřelil branku.

Teplice - KarvináFoto Sport

Teplice zkrátka válí. V posledních 4 kolech 3x vyhrály a jednou remizovaly, doma v lize 5 zápasů po sobě neprohrály (4 výhry, remíza). Naopak Karviná se poprvé po návratu do ligy trápí. V posledních 5 kolech inkasovala strašidelných 13 branek. Domácí by tak měli podle všeho potvrdit výbornou formu, zvolili bychom ofenzivní esa jako kapitán Martin Fillo (10,1 milionů) či Jakub Hora (9,4 milionů).

Sestavte si vlastní tým z ligových hráčů a denně hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Hradec - LiberecFoto Sport

Skvělá příležitost pro Liberec, jak se vzdát bojů o záchranu. Na Hradec, který je momentálně na první příčce zaručující ligovou příslušnost i v příštím roce, má náskok 8 bodů. Pokud by se hostům utkání povedlo, mohli by si skoro oddechnout. Votroci potřebují body jako sůl. Doma se jim však nedaří, z výhry na svém pažitu se posledně radovali v září. Slovan je ke všemu velmi neoblíbený soupeř, v lize ho hradečtí neporazili 7x za sebou (od května 2011). Že by nastal čas, aby se prosadil Milan Baroš (10,1 milionů)?

Bohemians 1905 - ZlínFoto Sport

Oba týmy jakoby si vyměnily nálady. Bohemians po obměně trenérského štábu zase baví fotbal a směle míří za záchranou. To Zlín se k odvolání trenéra Pánika neodvážil a opět po roce zažívá jarní kocovinu. Ještě žádný hráč Klokanů nikdy nevstřelil Zlínu více než jednu branku, co kdyby to prolomil nadstandardní hráč naší ligy Dominik Mašek (8,6 milionů)?

Jablonec - PříbramFoto Sport

Poslední střetnutí Příbrami v Jablonci si všichni moc dobře pamatujeme. I letos hosté potřebují bodovat v boji o záchranu. Snad ani Pelta nevstoupí dvakrát do stejné řeky. Jablonec na jaře předvádí vesměs dobré výkony. Doma už tři zápasy v řadě proti Příbrami neinkasoval gól a skvěle hraje záložník Mirzad Mehanovič (9,3 milionů), který je na jaře bodově nejlepším hráčem Sazka Fantasy.

Miguel911 míří s přítelkyní díky Sazka Fantasy na legendární Premier League
Video se připravuje ...

Sparta - PlzeňFoto Sport

Ostře sledovaný souboj posledních let letos mírně ztratil na náboji. Sparta je bez boje o titul, vítězstvím by pomohla jen nenáviděnému rivalovi ze Slavie. Ale domácí mají co Viktorce vracet. Plzeň vyhrála posledních 5 ligových zápasů se Spartou při skóre 10:1 a Sparta čeká v domácích duelech s Plzní na gól už 262 minut. O rozpoložení hovoří celkem jasně forma obou týmů. Počet bodů z posledních pěti kol se u Sparty zastavil na 5, kdežto poslední mistr posbíral bodů 13. Zlomí Sparta prokletí? Hlavní postavou by mohl být dobře hrající Josef Šural (10,1 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud