Jan Vacek
23. srpna 2016 • 05:00

Třesk v plzeňské kabině. Dvě posily dovnitř, stálice Kolář a Rajtoral pryč?

Autor: Jan Vacek, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký průvan? V Plzni, kterou dnes čeká domácí odveta play off Ligy mistrů s Ludogorcem Razgrad (20:45 ONLINE), se po rozpačitém vstupu do sezony dávají věci do pohybu. A bude to pořádný kolotoč. Jak už server iSport.cz informoval v pondělí, podle informací Sportu míří do Viktorie útočník Zlína Tomáš Poznar a záložník Martin Zeman, který dosud působil ve švýcarském Sionu. Na odchodu z klubu by pak mohly být dlouholeté opory Daniel Kolář s Františkem Rajtoralem.



Úvod ročníku nezastihl mistra v dobré kondici. Plzeň sice s velkým štěstím proskočila přes Karabach do play off Ligy mistrů, herně jí to ale pořádně drhne. A v poslední době i výsledkově, v sobotu v domácí soutěži senzačně podlehla na svém hřišti Zlínu 0:2.

Právě tohle utkání splnilo lavinu událostí. Podle informací deníku Sport na západ Čech míří kapitán Zlína Tomáš Poznar i křídelník švýcarského Sionu Martin Zeman . „Nebudeme nic komentovat. Soustředíme se jen na souboj s Razgradem, který je pro nás důležitý,“ sdělil mluvčí klubu Václav Hanzlík na tiskovce k dnešní odvetě play off LM.

Probuďte se! Paclík se Šádkem před LM mluvili k plzeňskému týmu
Video se připravuje ...

Kde jsou příchody, musí být i odchody. Ty by se mohly podle informací Sportu dotknout dlouholetých opor Daniela Koláře i Františka Rajtorala . Oba byli u počátků mohutného vzestupu klubu, sbírali tituly a nastupovali v Lize mistrů. První jmenovaný by nyní mohl zamířit do tureckého Osmanlisporu, kde už působí bývalý hráč Plzně Václav Procházka.

Rajtoral by pak mohl zakotvit v Dánsku či druhé nejvyšší německé soutěži. Zároveň není vyloučeno, že kabinu Viktorie opustí i další hráči. Např. útočník Jan Holenda, který má nakročeno do Slovanu Bratislava. Vedení klubu by navíc do mužstva rádo přivedlo ještě jednu posilu.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Kozáčik před odvetou s Razgradem: Musíme dát první gól
Video se připravuje ...

Fotbalisté Plzně si zpestřili trénink „basketbalem“
Video se připravuje ...

Více o situaci v Plzni najdete v úterním Sportu. Elektronickou verzi včetně archivu novin najdete ZDE »

Titulní strana deníku SportFoto Sport

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud