3. října 2016 • 04:15

Vácha spustil poprask. Poslal vzkaz chybující asistentce: Ke sporáku!

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kvůli zranění nehraje, přesto se o Lukáši Váchovi znovu mluví. Za všechno může záložníkova reakce na gól, kterým v závěru proti jeho Spartě srovnalo Brno na konečných 3:3. Trefa Aloise Hyčky neměla platit kvůli zcela evidentnímu ofsajdu, ten však asistentka hlavního sudího Lucie Ratajová mylně neodmávala. „Ke sporáku,“ napsal Vácha na Twitter u snímku jedné ze dvou žen, které působí jako sudí v první a druhé lize. A vyvolal tím řadu reakcí na sociální síti.



Od listopadu 2014, kdy způsobil poprask poznámkou do světa o „leteckých dnech“ plzeňského záložníka Václava Pilaře , nevypustil Lukáš Vácha na internetu kontroverznější příspěvek.

O tom, že Ratajová chybovala, nebylo pochyb. Většině fanoušků diskutujícím pod příspěvkem však vadilo, jakým způsobem to Vácha dal najevo. „A že jste za chybu proti Malmö neskončil s fotbalem?“ podotkl Luděk Novotný.

Lukáš Vácha se na Twitteru pustil do asistentky Lucie RatajovéFoto Twitter

Vácha se do debaty s fanoušky sám zapojil. „A kam posíláte pomezní-muže?“ zeptala se ho Kateřina Kňapová. „Do pr…“ odpověděl Vácha. Na to tazatelka reagovala: „To bych tak nějak tušila, akorát si nejsem jistá, proč se v případě ženy uchylujete k šovinistické poznámce ;) Tuplovaně neprofi.“

V názoru na ženské rozhodčí nezůstal Vácha ve Spartě osamocený. Totožně se na ně dívá také brankář Tomáš Koubek. „Můj názor je takový, že ženy by měly zůstat u plotny, a ne rozhodovat mužský fotbal,“ řekl Koubek podle iDnes.cz po zápase.

Ratajová patří mezi zkušené pomezní rozhodčí. V minulosti pomáhala řídit finále Ligy mistryň, pomáhala řídit zápasy na mistrovství Evropy ve Švédsku (2013), loni se zúčastnila mistrovství světa v Kanadě.

Brno - Sparta: Je vyrovnáno – Hyčka dal po rohovém kopu gól z ofsajdu, Královec ho uznal
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Brno - Sparta 3:3. Divoký zápas srovnali domácí v závěru
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud