2. ledna 2017 • 16:49

Jablonec získal klíčovou oporu Slovácka. Ofenzivu podpoří Diviš

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Jablonce posílí Jaroslav Diviš. Třicetiletý ofenzivní záložník či útočník přestoupil ze Slovácka, kde patřil ke klíčovým hráčům. Na severu Čech podepsal smlouvu na tři roky.



"Je to především rychlostní typ hráče. Má čich na góly a umí je střílet i připravovat," řekl k první posile jabloneckého týmu hlavní trenér Zdeněk Klucký. "Jablonecký klub projevil zájem již v průběhu podzimu. Oba kluby se na úrovni majitelů dohodly na podmínkách přestupu. Děkujeme Jardovi za odvedenou práci ve Slovácku a přejeme mu hodně štěstí v novém působišti," uvedl ředitel Slovácka Petr Pojezný.

Diviš je odchovancem Slovácka. Prošel i Vítkovicemi, Libercem a Senicí. V zimě 2014 se vrátil do Slovácka a zařadil se mezi klíčové postavy. V minulé sezoně nastřílel z postu pravého záložníka devět branek, v tomto ročníku se trefil třikrát, z toho dva góly dal Spartě. Celkem v lize nasbíral 96 zápasů a 19 gólů.

Pro přestup do Jablonce se rozhodl i proto, že odtamtud pochází jeho manželka. "Teď navíc čekáme přírůstek do rodiny, takže jsem rád, že se oba kluby dohodly. Na Slovácko budu vzpomínat určitě jen v dobrém. Nakoukl jsem zde do profesionálního fotbalu a po návratu ze slovenské Senice jsem zde prožil tři povedené roky," řekl Diviš.

Vše o fotbalových přestupech a spekulacích najdete ZDE »

Ligový podzim v 60 sekundách: 1. FC Slovácko
Video se připravuje ...

Slovácko - Teplice: Úplně volný Diviš zakončil zbrkle vedle brány
Video se připravuje ...

Příbram - Slovácko: Diviš zakončil samostatný únik střelou nad bránu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud