18. ledna 2017 • 18:00

Poslední nabídka za Vukadinoviče od Slavie: miliony i hostování Železníka

Autor: pod, koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestoupí Vukadin Vukadinovič ze Zlína do Slavie? Už brzy by mělo být jasno. Pražané totiž ve středu podle majitele Zlína Zdeňka Červenky poslali na záložníka poslední konečnou nabídku. „Probereme to s ostatními členy představenstva, například se zástupci města a ve čtvrtek k tomu dáme definitivní stanovisko,“ tvrdí Červenka. Slavia za Vukadinoviče nabídla peníze i hráčskou kompenzaci.



Slavia se už o Vukadinoviče zajímá delší dobu, sám hráč přestoupit chce. Jenže zatím se hodně rozcházely představy klubů o přestupové částce. Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík již dříve oznámil, že nezaplatí více než 15 milionů korun.

Tomu podle informací Sportu odpovídá i konečná nabídka, kterou Slavia ve středu do Zlína poslala. Za Vukadinoviče nabízí 14-16 milionů a bonusy za případnou účast v evropských pohárech.

To ovšem není ze strany Slavie všechno. Kromě milionů by měl do Zlína odejít na půlroční hostování útočník Lukáš Železník, který právě z moravského týmu do Slavie přestoupil před rokem. Jenže angažmá mu pokazilo nepříjemné zranění a konkurence je velká.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Všechny informace o Slavii na jednom místě sledujte ZDE>>>

Ligový král asistencí Vukadinovič: Podívejte se, čím upoutal Slavii
Video se připravuje ...

VIDEOBLOG: Vukadinovič, Payet a taktika trucování
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud