26. června 2017 • 11:21

Posily pro Spartu a Slavii: Nejdražší přestup i nadějní mladíci

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Sparta i Slavia se stále chystají posilovatSparta i Slavia se stále chystají posilovatFOTO: Koláž iSport.cz

    Sparta a Slavia. Dva rivalové, společně s Plzní největší adepti na ligový titul, kteří chtějí prorazit i v Evropě. A také kluby, které jsou hodně aktivní na přestupovém trhu. Zatímco Sparta sází na hráče z ciziny, Slavia má zájem hned o několik českých mladíků. Která jména jsou ještě ve hře? Podívejte se na další možné posily obou pražských „S“.

  • Posila pro Spartu: Srdjan Plavšič

    Klub: Crvena Zvezda Bělehrad

    Srb Plavšič míří do SpartyFoto profimedia.cz

    Záložník se 166 centimetry rozhodně nepatří mezi čahouny, zato je extrémně rychlý a šikovný, navíc disponuje velice nebezpečnou a účinnou levačkou. Proto má Sparta o Plavšiče velký zájem a je ochotná zaplatit 1 milion eur (26,2 milionů korun). Přestup by měl být již skoro hotový, Srb podepíše čtyřletý kontrakt.

  • Posila pro Spartu: Thomas Heurtaux

    Klub: Udine 

    Thomas Heurtaux by měl podle italských médií posílit pražskou SpartuFoto Profimedia.cz

    Francouz Thomas Heurtaux by se měl podle informací deníku Sport stát další zahraniční posilou pražské Sparty. Roční hostování má Letenské přijít na 100 tisíc eur (2,61 milionu korun) s opcí na 1,5 milionu eur (35 milionů korun). Obchod by měl být uzavřen v nejbližších dnech. Heurtaux se s koučem Sparty Andreou Stramaccionim potkal při společném angažmá v Udine v sezoně 2014/15. Kvůli zdravotním problémům odehrál za poslední dvě sezony pouze devětadvacet utkání.

  • Posila pro Spartu: Tal Ben Haim

    Klub: Maccabi Tel Aviv

    Záložník Maccabi Tel Aviv Tal Ben Haim by se mohl stát další posilou SpartyFoto Profimedia.cz

    Další hodně zajímavé jméno. Před rokem dokázal Ben Haim s Maccabi vyřadit Plzeň v kvalifikaci o Ligu mistrů a celkově se mu poslední sezona hodně povedla. Za 29 utkání nastřílel 15 gólů a přidal 5 asistencí. Podle izraelských médií by ho nicméně Sparta musela vykoupit ze smlouvy, což znamená částku 2,9 milionů eur. Ben Haim by se tak stal nejdražší posilou v historii Sparty.

  • Posila pro Slavii: Stanislav Lobotka

    Klub: Nordsjaelland

    Záložník Stanislav Lobotka při zápase s AngliíFoto Profimedia.cz

    Na EURO do 21 let v Polsku v dresu Slovenska hodně zaujal, patřil k nejlepším hráčům Hapalova výběru. I proto o něj jeví zájem Slavia. „To je dobrá adresa,“ kývl sám Lobotka. „Určitě je něco jiného bojovat v Česku o titul, než hrát v Dánsku střed tabulky,“ dodal záložník Nordsjaellandu.

  • Posila pro Slavii: Ruslan Rotan

    Klub: FK Dněpr

    Ruslan Rotaň v akci v dresu SlavieFoto Jaroslav Legner (Sport)

    Zkušený fotbalista je ve Slavii na týdenní zkoušce, už má za sebou jeden zápas, proti Žižkovu se hned uvedl gólem z penalty. O angažmá v pražském klubu má velký zájem. „Proto jsem přijel. Slavia je velký klub,“ tvrdil Rotan. Trenér Jaroslav Šilhavý a jeho tým se každopádně teprve rozhodnou, zda s ním nakonec klub podepíše smlouvu.

    SESTŘIH: Slavia - Žižkov 2:1. Mistr začal přípravu výhrou, trefili se Rotaň a Van Buren
    Video se připravuje ...

  • Posila pro Slavii: Daniel Trubač

    Klub: Hradec Králové

    Přestože po Trubačovi pokukovala pražská Sparta, zůstává stále v dresu Hradce KrálovéFoto Barbora Reichová (Sport)

    Mladý ofenzivní záložník si už dával na svůj Instagram fotku z Edenu, podle informací iSport.cz by mohl dnes uzavřít svůj přestup do Slavie. V minulé sezoně za Hradec nedal ani gól, přesto v něm vidí Pražané potenciál. Více o přestupu čtěte ZDE.

  • Posila pro Slavii: Matěj Chaluš

    Klub: FK Příbram

    Příbramský stoper Matěj ChalušFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Slavia chce jít cestou kupování mladých hráčů, a proto má zájem také o stopera Příbrami Matěje Chaluše. Ten si už v devatenácti letech vybojoval základní sestavu, a přestože s týmem nakonec sestoupil, řekl si o lepší angažmá. Trenér Šilhavý navíc přiznal, že by ještě jednoho stopera v týmu přivítal. Chaluš by se každopádně musel poprat se značnou konkurencí (Deli, Jugas, Bílek).

    Dukla - Příbram: Chaluš zachránil Příbram, Podaného střelu vykopl z brankové čáry
    Video se připravuje ...

  • Posila pro Slavii: Filip Panák

    Klub: Karviná

    Filip Panák předvedl parádní akciFoto Pavel Mazáč (Sport)

    A další mladík pro Slavii. Pražský klub by rád přivedl ofenzivního záložníka či útočníka Filipa Panáka z Karviné. „Máme na něj nabídky, ale také velký zájem, aby ještě zůstal,“ prozradil sportovní manažer Karviné Lubomír Vlk. Počítá se s tím, že i když Slavia Panáka koupí, minimálně podzim by ještě v Karviné skutečně odehrál.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud