Richard Šíma
28. června 2017 • 16:06

Olomouc má dvě nové posily. Přivedla obránce Poloma a útočníka Linharta

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pětadvacetiletý obránce Roman Polom a o dva roky mladší útočník Zdeněk Linhart posílí kádr olomoucké Sigmy pro nadcházející sezonu. Oba na Hanou přicházejí na roční hostování s opcí. „V případě Romana Poloma zbývá jen podepsat smlouvy, u Zdeňka Linharta doladíme detaily v příštím týdnu,“ řekl pro klubový web Ladislav Minář, sportovní manažer Sigmy Olomouc.



Zdeněk Linhart je odchovanec Českých Budějovic, odkud ho po podzimu 2015 koupila pražská Slavia. Za tu ale žádný zápas v nejvyšší soutěži neodehrál a postupně hostoval v Táborsku, Bohemians 1905 a Příbrami.

Roman Polom je rodákem ze Sokolova, odkud odešel do mládeže pražské Sparty. Nejvyšší soutěž hrála za Spartu Praha, Duklu Praha a Hradec Králové. Je bývalým mládežnickým reprezentantem, stříbrným medailistou z EURO U19, kde měl za spoluhráče odchovance SK Sigma Martina Hálu, Tomáše Přikryla a Tomáše Kalase.

Olomoucký kádr už dříve posílil defenzivní záložník Michal Obročník, který přišel na půlroční hostování z Liberce. Klub naopak opustil Martin Šindelář, který zamířil do Baníku, smlouva skončila Jakubu Petrovi a Jakubu Habustovi.

FOTBALOVÉ PŘESTUPY SLEDUJTE ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud