12. července 2017 • 19:29

Sparta - Ingolstadt 2:2. Remízu vystřelili Plavšič a Zahustel

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta ani v druhém přípravném utkání na rakouském soustředění v Bad Häring nedosáhla na výhru, když s německým Ingolstadtem remizovala 2:2. Sparťané nastoupili v kombinované sestavě, jelikož je sužují četná zranění. V prvním poločase na Moralesovu dalekonosnou střelu dokázal po chybě německé obrany odpovědět Plavšič, ale ve druhé půli strhl opět vedení na stranu Ingolstadtu díky penaltě Čolak. Jenže pak se na hřiště konečně dostala rakouská útočná věž Marc Janko a jeho hlavičku dorazil do sítě Zahustel. Oba týmy se tak nakonec rozešly smírně.



Fotbalisté Sparty remizovali v druhém utkání na soustředění v Rakousku s druholigovým německým Ingolstadtem 2:2, přestože nastoupili bez řady opor a s několika mladíky. Soupeř dvakrát vedl, ale Letenští pokaždé srovnali. První trefu za Pražany si připsala srbská posila Srdjan Plavšič.

Italský trenér Sparty Andrea Stramaccioni nechal velkou část opor odpočívat a do utkání nasadil i mladíky z juniorky, kteří dorazili za týmem až v průběhu soustředění.

Stramaccioni: Plavšič nechá na hřišti sto procent, nikdy se nevzdává
Video se připravuje ...

Soupeř v úvodu diktoval tempo a ve 12. minutě překonal gólmana Koubka Morales. Po půlhodině hry ale využil Plavšič chybu v defenzivě a vyrovnal.

Na začátku druhé půle po Piškově faulu proměnil penaltu Čolak, ale v 83. minutě zařídil remízu dorážkou Ondřej Zahustel.Gólu předcházela šance rakouské posily Marca Janka, který nastoupil do prvního utkání za Spartu.

Letenští už na soustředění prohráli 1:4 s Dynamem Kyjev. V dalším utkání na rakouském kempu je v pátek čeká anglický Blackburn.

Unikátní VIDEO: Speciální pohled do kabiny fotbalové Sparty
Video se připravuje ...

Janko už hrál za Spartu. Proti Ingolstadtu asistoval u Zahustelova gólu
Video se připravuje ...

Juliš: Janko je pro mě obrovská konkurence, ale doufám, že se od něj budu učit
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud