18. července 2017 • 04:50

Konkurence v ofenzivě Slavie. S kým bojuje Van Buren o místo v útoku?

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
  • Van Buren se ve Slavii hlásí o základ. Kdo jsou jeho konkurenti?Van Buren se ve Slavii hlásí o základ. Kdo jsou jeho konkurenti?FOTO: Koláž iSport.cz

    V kostce – sebral titul, odjel na dovolenou na Ibizu, Slavia pak začala představovat velká jména jako nové posily, a on, už tak dost odstrkovaný, začal pochopitelně přemýšlet, kde bude hrát na podzim. Jenže Mick van Buren všechno převrátil naruby. Jeho letní výkony, a zejména ten poslední v generálce proti Nice (4:1), musely trenérovi pořádně zamotat hlavu. Řeklo si nizozemské torpédo o místo v sestavě na úkor svých spoluhráčů? V článku se podívejte, kdo jsou jeho konkurenti v boji o pravé křídlo Slavie.

  • Ruslan Mingazov

    Zápasy v přípravě: 5
    Minuty: 258
    Góly: 0

    Na jaře po zranění Slavii svými výkony a góly pomohl k několika důležitým bodům, na jeho hře v přípravě nebyl vidět žádný úpadek. Rychlý, hbitý, technický, ale náchylný na zdravotní potíže. Pokud bude fit, svůj čas na hřišti by měl dostat.

    Záložník Slavie Ruslan MingazovFoto Barbora Reichová (Sport)

  • Stanislav Tecl

    Zápasy v přípravě: 6
    Minuty: 275
    Góly: 0

    V závěru minulé sezony měl velkou důvěru Jaroslava Šilhavého, ale pořádný individuální výkon mu chyběl. Trochu paradoxně se mu povedl klíčový zápas s Brnem a svým výkonem rozhodl o titulu. Pravá strana mu nesedí, nejde mu obcházení jeden na jednoho, což platí i v přípravě. V hierarchii týmu je nyní za nizozemským rychlíkem.

    Tomáš Egert (vpravo) zkouší pevnost dresu Stanislava TeclaFoto Jaroslav Legner (Sport)

  • Danny

    Zápasy v přípravě: 3
    Minuty: 177
    Góly: 0

    Největší letní posila. Zařadil se do zápasů až během soustředění v Rakousku, ale okamžitě zaujal. I navzdory vysokému věku je lehkonohý, docela běhavý, navíc výborně čte hru a řeší technicky skvěle jednotlivé situace. Jeho práce s míčem bude v české lize výjimečná. Při přetlaku na křídlech může vypomoct i ve středu pole.

    Danny po premiéře v Edenu: Snad si se Slavií zahrajeme Ligu mistrů už letos
    Video se připravuje ...

  • Jaromír Zmrhal

    Zápasy v přípravě: 2
    Minuty: 65
    Góly: 0

    Nastoupil až do posledních dvou přípravných zápasů a odehrál v nich jen 65 minut. Proti West Bromwichi stihl přihrávkou pomoci k výhře. Je to stálice, která zvládne pravý i levý kraj, ovšem má výkonnostní výkyvy. Po necelé přípravě právě jeho výkony Van Burena nejvíce ohrožují.

    Záložník Slavie Jaromír ZmrhalFoto Barbora Reichová (Sport)

  • Jan Sýkora

    Zápasy v přípravě: 0
    Minuty: 0
    Góly: 0

    Angažmá ve Slavii začal na jedničku. Nyní šikovného leváka čekají těžké časy. Ze všech alternativ, které na pravou zálohu přicházejí v úvahu, je nejvíc pozadu. Vinou svalového zranění se k týmu zapojí zhruba až za měsíc a bude pro něj těžké se na podzim dostat do nadupané sestavy.

    Zklamaný záložník Slavie Jan SýkoraFoto Pavel Mazáč (Sport)

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud