20. července 2017 • 17:10

Viktoria Plzeň představila nové dresy. Tradice i zelené překvapení

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Viktoria Plzeň ukázala fanouškům svou chloubu pro následující sezonu. Podobně jako rival ze Sparty i český vicemistr představil nové dresy. Zatímco první a druhý se příliš nezměnil, třetí kombinací Plzeň překvapila. Nově je totiž v zelenočerných barvách.



U domácích dresů se Viktoria vrací k svislým červeno-modrým pruhům. Zajímavostí je, že designerům pomáhali s návrhem někteří vybraní plzeňští hráči.

V podobných dresech jsme nastupovali v Lize mistrů a získali v nich mistrovský titul. Všichni si přejeme, aby se stejný scénář opakoval i letos, proto jsme poměrně jednoznačně zvolili právě tento motiv,“ odhalil kapitán Roman Hubník.

Nové dresy Viktorie Plzeň pro následující sezonu
Nové dresy Viktorie Plzeň pro následující sezonu

„Myslím, že se letošní sada dresů opravdu povedla. Hlavní ale je, abychom v nich byli úspěšní na hřišti. Uděláme pro to maximum,“ doplnil svého kolegu na oficiálních stránkách klubu útočník Marek Bakoš.

Druhým dresům bude znovu převládat bílá barva, i když je na dresech rovněž méně viditelný šedý vzor. „Bílou variantu dresu lze doplnit bílými i černými trenkami a černo-bílými stulpnami,“ informuje klub.

Třetí sada překvapila jednoznačně nejvíce. Na dresech převažuje zelená barva. „Právě třetí sada dresů by i do budoucna měla být vždy netradiční,“ vysvětluje mluvčí Plzně Václav Hanzlík. 

SESTŘIH: Plzeň - Watford 0:1. Prohra v generálce s týmem z Premier League
Video se připravuje ...

Vrba o posilách pražských "S": Je to jejich věc. Věřím, že je potrápíme
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud