20. července 2017 • 18:26

Sparta hlásí devátou posilu. Přichází kamerunský záložník Mandjeck

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta hlásí svou devátou letní posilu, z francouzských Mét přichází střední záložník Georges Mandjeck. Kamerunský reprezentant se k týmu připojí po čtvrteční generálce proti Vitesse. Podle slov trenéra Letenských Andrey Stramaccioniho by mělo jít o poslední příchod, právě hráče na tuto pozici ještě chtěl získat.



Mandjeck má na kontě 41 startů za kamerunskou reprezentaci, se kterou letos spolu s Michaelem Ngadeuem ze Slavie vyhrál mistrovství Afriky. Za národní tým si bývalý hráč Stuttgartu, Kaiserslauternu, Rennes nebo Auxerre také zahrál na olympijských hrách v Pekingu v roce 2008.

V minulé sezoně působil Mandjeck v Metách a odehrál za ně 29 zápasů francouzské ligy a dal tři branky. Spartě by měl pomoci zacelit mezeru ve středu zálohy po zranění Lukáše Váchy.

Pro Spartu by měl být Mandjeck poslední posilou po rušném létě, ve kterém na Letnou přišlo hned devět nových hráčů. Vedle italského trenéra Andrey Stramaccioniho klub získal záložníky Tala Ben Haima, Srdjana Plavšiče a Vukadina Vukadinoviče, útočníka Marca Janka, brankáře Martina Dúbravku, stopera Lukáš Štetinu a obránce Eldara Čiviče se Semihem Kayou.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud