19. září 2017 • 12:43

Ze zákazu podmínka. Fanoušci Baníku mohou na stadion soupeře

Autor: šq, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Baníku Ostrava nebudou chybět i při příštím zápase na hřišti soupeře. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace rozhodla o upuštění od trestu zákazu výjezdu fanoušků, jenž byl tomuto klubu udělen po utkání se Slováckem s podmínkou na dvě utkání. 



Původně si měl nováček Het ligy postih odpykat při zápase v Plzni, ale nakonec byla vykonavatelnost verdiktu disciplinární komise odložena, odvolací komise Fotbalové asociace ČR ho však včera potvrdila. 

Baník se i tak nevzdal a požádal o zmírnění trestu u disciplinární komise. Ta mu nakonec vyhověla a příznivci ligového nováčka tak nebudou na tribunách chybět při nedělním zápase v Jihlavě.

„Důvodem, proč jsme takto rozhodli, je skutečnost, že již samotné uložení tohoto trestu i bez jeho reálného výkonu přispělo k tomu, že fanoušci klubu FC Baník Ostrava se po dobu dvou soutěžních utkání venku chovali spořádaně, a proto jim Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace chce poskytnout šanci v nastoupeném trendu pokračovat. Věříme, že takto to bude chápáno i samotnými příznivci FC Baník Ostrava,“ uvedl předseda komise Richar Baček.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud