23. prosince 2012 • 15:17

Rajnoch se červenal! Podzim v Turecku zakončil vyloučením

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový obránce Jan Rajnoch uzavřel podzimní část sezony turecké ligy svou první červenou kartou během tříletého působení v tamní nejvyšší soutěži. Sivasspor však i bez něj v závěru udržel vedení 3:1 nad Elazigsporem.



Sivasspor přerušil sérii tří porážek hlavně díky dvěma gólům útočníka Kiliče z úvodní dvacetiminutovky. Za hosty sice snížil Feindouno, ale náskok devět minut před koncem pojistil Nas.

Sivasspor tak přezimuje nejhůře na 11. místě v tabulce. Rajnoch, který nastoupil ve stoperské dvojici s krajanem Jakubem Navrátilem, musel opustit hřiště v 85. minutě již za stavu 3:1. Po ostrém obranném skluzu na Canera Buluta mu rozhodčí ukázal rovnou červenou kartu.

Obránce Jan Rajnoch, se v minulosti objevoval i v národním týmu, s podzimem v turecké lize se rozloučil červenou kartou
Obránce Jan Rajnoch, se v minulosti objevoval i v národním týmu, s podzimem v turecké lize  se rozloučil červenou kartou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud