6. září 2016 • 10:19

Znojemský Ibra jde do Polska. Ve druhé lize se chytil po odchodu ze Sparty

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po Liboru Žondrovi a Rostislavu Šamánkovi přišlo druholigové Znojmo o dalšího elitního útočníka Davida Ledeckého (23). Bývalý útočník Sparty, který hostoval i v Jablonci, podepsal tříletý kontrakt v Górniku Zabrze.



Slavnému polskému klubu má český forvard pomoct urychleně se vrátit do nejvyšší soutěže.„S těmi třemi odešly mraky gólů a asistencí. Přišli jsme o vražedné útočníky, kteří budili respekt,“ povzdechl si nad ztrátami kouč Radim Kučera.

V minulé sezoně vstřelil Ledecký devět branek, na jihu Moravy působil po příchodu ze Sparty tři roky. Do zítřejší televizní dohrávky s Pardubicemi (17.00) už obdivovatel Zlatana Ibrahimovice nezasáhne.

„O jeho odchodu se spekulovalo delší čas. Snažíme se někoho přivést, je to padesát na padesát. Máme tři mladé útočníky, chtěl bych někoho zkušenějšího,“ vyznal se Kučera.

V aktuální sezoně nastoupil 23letý útočník ke čtyřem zápasům a připsal si v nich dvě branky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud