Jonáš Bartoš
15. února 2012 • 19:16

Raúl trénoval naplno. Nastoupí? Otázce nerozumím, ušklíbl se kouč

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tahalo ho lýtko, v pondělí vynechal trénink Schalke. Největší hvězda soupeře Plzně Raúl González na úvodní utkání vyřazovací fáze Evropské ligy (čtvrtek, 19:00 ONLINE) na západ Čech přijel. Odtrénoval bez viditelných potíží, zda nastoupí ve čtvrtek, trenér Schalke prozradit nechtěl.



„Raúl? Téhle otázce nerozumím,“ smál se kouč Huub Stevens po otázce redaktora iSport.cz, zda je největší hvězda týmu připravena nastoupit. Předzápasový trénink nasvědčuje variantě, že legendární kanonýr proti Plzni nastoupí.

„Raúlito,“ volali plzeňští fanoušci poté, co největší hvězda Schalke vstoupila na trávník Štruncových sadů. Španělský útočník vyběhl jako jeden ze tří odvážlivců z německého celku pouze v kraťasech. U lajny se krátce pomodlil a přidal se k hloučku spoluhráčů.

V chladném večeru (ale o poznání příjemnějším, než dvacetistupňové mrazy v předchozích dnech) otevřený trénink německých borců sledovalo zhruba 250 diváků.

Přichází hvězda! Raúl González vstupuje na trávník Štruncových sadů v Plzni
Video se připravuje ...

Hráči začali hráči ostrým výklusem, pak se důkladně věnovali strečinku. Raúl spolu s nejlepším kanonýrem týmu Klaasem Huntelaarem vedli klusající skupinku, zdravotní problémy nedával španělský ostrostřelec žádným způsobem najevo.

„Jestli nastoupí? To ještě není vyřešené. Záleží na něm, jak se bude cítit. Rozhodneme se až v den utkání,“ prozradil už s vážnější tváří kouč Stevens. Trénink ale nahrává variantě, že se Raúl ve čtvrtek večer na hřišti objeví…

Rozklusání v podání hráčů německého celku, v čele skupinky největší hvězdy Raúl (u lajny) a Huntelaar (s číslem 25 vpředu)
Video se připravuje ...


Pavel Horváth se chystá na trénink
Pavel Horváth se chystá na trénink

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud