Tomáš Podvín
25. srpna 2016 • 17:58

Oslabení pro Slavii. Kenija je opět zraněný a může chybět delší dobu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z BRUSELU | Před středečním tréninkem v Bruselu byl podle svých slov připravený a hodně motivovaný. Jenže po něm už to vypadalo jinak. Záložník Slavie Levan Kenija si přivodil během lehkého cvičení zranění a může pražskému klubu nějakou dobu chybět.



Kenija měl být přitom podle informací iSport.cz v odvetě 4. předkola Evropské ligy na půdě Anderlechtu v základní sestavě. „Jsem na 100% v pořádku, budu makat na maximum,“ ujišťoval gruzinský fotbalista po příletu do Bruselu.

Jenže na předzápasovém tréninku se ve středu večer zranil, když si kopal dlouhé míče se spoluhráčem Ruslanem Mingazovem. Že není úplně v pořádku, bylo navíc vidět už během rozcvičky. „Píchlo mě v noze, nevím, jak to bude vážné,“ mrzelo Keniju, který už zbytek tréninku neabsolvoval.

První zprávy hovoří o tom, že by mohl být Kenija, který během angažmá ve Slavii na zranění trpí často, vyřazen na delší dobu. Počítat se navíc musí s nutnou rekonvalescencí a opětovným nabráním fyzické kondice. Více každopádně ukáže až podrobnější vyšetření.

Pro trenéra Slavie Dušana Uhrina tak jde o další oslabení. V rozestavení 4-2-3-1, které často pražský klub praktikuje, může Kenijovo místo zabrat Josef Hušbauer či Antonín Barák.

Zraněný Kenija se přidal k trojici, která do Bruselu ani necestovala. Zdravotně v pořádku totiž stále nejsou obránce Simon Deli, záložník Jasmin Ščuk a útočník Lukáš Železník.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Hušbauer před Anderlechtem: Můžou nás podcenit, musíme hlavně vstřelit první gól
Video se připravuje ...

Zde se odehraje odvetné utkání mezi Anderlechtem a Slavií
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud