20. prosince 2012 • 12:27

Fergie chválil Ronalda: Je dobrý jako Messi! Teď se postaví jeho United

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO | Legandární kouč Manchesteru United Sir Alex Ferguson se zastává svého bývalého svěřence Cristiana Ronalda, když tvrdí, že je hvězda Realu Madrid stejně dobrá, jako barcelonský špílmachr Messi. V osmifinále Ligy mistrů se z Fergusona a Ronalda stanou soupeři. Los v Nyonu rozhodl, že se Manchester United utká s Realem Madrid.



Cristiano Ronaldo odešel z Old Trafford v červnu 2009 do „Bílého baletu.“ Ani los Ligy mistrů nic nezměnil na tom, že se Ferguson vyzdvihuje fotbalové kvality portugalského hezounka s báječnou kopací technikou. Pořád tvrdí, že je CR7 na úrovni gólového rekordmana Messiho.

„Není mezi nimi rozdíl. Oba jsou nejlepší hráči na světě,“ prohlašuje Sir Alex Ferguson. „Vždy existuje víc velkých hráčů. Když se vrátíte do šedesátých let, byl tu Alfredo Di Stefano, Ferenc Puskás a Eusebio. V sedmdesátých letech zářili Johan Cruyff a Franz Beckenbauer,“ dodává.

Manažer Manchesteru United uznává i kvalitu Messiho. „Samozřejmě všichni vidíme, že Messi je výjimečný hráč. Ale po jeho boku je Cristiano. Vím, o čem mluvím, měl jsem ho šest let v Manchesteru United.“

Ani Cristiano Ronaldo nedá na svého bývalého kouče dopustit a když Sir Alex slaví nějaké jubileum, neopomene jej Portugalec pozdravit a popřát mu vše nejlepší. Teď se ale oba muži srazí jako soupeři. Kdo bude úspěšnější bude jasné v březnu příštího roku.

Na prestižní bitvy se těší nejen v Anglii, ale i v Madridu. "Jsem si jistý, že to bude pro Ronalda zvláštní zápas," uznal po losu Emilio Butragueno, jeden z ředitelů španělského klubu.

"Myslím, že fanoušci budou velmi, velmi spokojení s touto velmi atraktivní, vzrušující podívanou. Bude to skvělý zážitek pro každého," dodal.

Portugalec Cristiano Ronaldo gratuloval "svému" oblíbenému kouči Siru Alexovi do Manchesteru
Portugalec Cristiano Ronaldo gratuloval "svému" oblíbenému kouči Siru Alexovi do Manchesteru

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud