30. května 2016 • 20:27

Jak hodnotili Pepeho? Ču**k nadvakrát, klaun a Hollywood volá

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mohl slavit s ušatým pohárem, ale řada fanoušků se divila, že se radši nestyděl. Chování obránce Realu Madrid Pepeho patřilo mezi nejdiskutovanější témata po finále Ligy mistrů, ve kterém jeho tým po remíze 1:1 porazil Atlético Madrid v penaltovém rozstřelu. Reputaci si portugalský reprezentant v nejsledovanějším klubovém utkání sezony pokazil dvěma výstupy.



Odsouzení si vysloužil za reakci na snahu o omluvu obránce Atlétika Filipa Luise po faulu, po které se Pepe svíjel s obličejem v dlaních, podobně si počínal na konci prodloužení poté, co ho zasáhl rukou střelec jediného gólu poraženého týmu Yannick Carrasco a obránce Realu se následně na trávníku nepřirozeně válel s bolestivými grimasami.

Kritici jeho chování považovali za jednu z nejvýstižnějších charakteristik způsob, jakým popsal Pepeho výstupy Gary Lineker. Legendární anglický útočník a dnes televizní expert po prvním Pepeho výstupu na Twitteru napsal: „Pepe je takový ču**k.“ Když se Pepe v tomto ohledu nepolepšil, Lineker si ještě přisadil. „Pepe je enormní ču**k,“ napsal.

Také bývalý vítěz Ligy mistrů s Liverpoolem John Arne Riise byl z Pepeho vystupování rozčarovaný. „Pepe je žalostný. Co to zasr... bylo? Ostudné,“ napsal obránce, který dohrává kariéru v norské lize. "Klaun. Jen kvůli němu jsem chtěl, aby Atlétiko vyhrálo," kritizoval Riise vytvrvale i po konci utkání.

Ozval se také bývalý anglický brankář Shaka Hislop a zavzpomínal na svého někdejšího spoluhráče z Newcastlu Stuarta Pearce, který měl pověst velkého tvrďáka. „Ten se snažil běžet i se zlomenou nohou. Z Pepeho povalování se mi zvedá žaludek,“ prohlásil Hislop.

Pepeho výstupy zaujaly i někdejší tenisovou světovou jedničku Kim Clijstersovou. „Měl by se přestěhovat do Hollywoodu,“ doporučila mu vítězka čtyř grandslamových turnajů.

Simulování obránce Realu Madrid Pepeho ve finále Ligy mistrů vyvolalo řadu kritických reakcí nejen mezi fanoušky
Simulování obránce Realu Madrid Pepeho ve finále Ligy mistrů vyvolalo řadu kritických reakcí nejen mezi fanoušky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud