8. ledna 2014 • 04:30

Šéf Slavie: Fenin porušil smlouvu i mimo hřiště. Chceme, aby skončil HNED!

Autor: mip, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už to vypadalo, že si útočník Martin Fenin vyvzdoruje setrvání ve fotbalové Slavii, kde o jeho služby přestal být zájem. Ztratit angažmá v červenobílém klubu by ale mohl nakonec dřív než v létě, kdy mu vyprší smlouva. Zatím se připravuje v Edenu s juniorským týmem. „To je ale pouze přechodné stanoviště. Z naší strany bude snaha s ním ukončit jednostranně jakoukoliv spolupráci,“ řekl iSport TV ředitel Slavie Jaromír Šeterle.



Nejdřív se zdálo, že Fenin raději zvolí na jaře roli trpěného hráče ve Slavii. „Dostal velice férovou nabídku, na kterou nepřistoupil. Kdyby mu šlo jen o fotbal, musel ji vzít a mohl by jít hrát kamkoliv jinam,“ tvrdil nový sportovní ředitel Slavie Karol Kisel v pondělí.

Generální ředitel Slavie Jaromír Šeterle však má jiný pohled. „Z našeho pohledu je zřejmé, že smlouva byla mnohokrát porušena nejen na hřišti, ale hlavně mimo něj. Zaměříme se tímto směrem,“ řekl Šeterle iSport TV.

Ředitel Slavie Šeterle vyhlašuje, že klub chce Feninovi ukončit smlouvu
Video se připravuje ...

Narážel nejen na nevýrazné Feninovy výkony. Den před posledním zápasem Slavie v minulé sezoně se v centru Prahy dostal do potyčky, při které se snažil vzít mobil kolemjdoucímu, jehož předtím napadl se svým známým. Policie ho kvůli tomu začala stíhat pro trestný čin loupeže.

„Ještě v průběhu podzimu jsem s ním několikrát hovořil a přesvědčoval k lepší tréninkové morálce a lepšímu projevu celkově. Jeho eskapády na veřejnosti přispěly k jeho celkovému špatnému projevu ve Slavii,“ přiznal Šeterle. Budoucnost někdejšího velkého fotbalového talentu nevypadá vůbec růžově.

Fotbalového hříšníka Martina Fenina v Edenu už nechtějí. Slavia by mu ráda zrušila smlouvu...
Fotbalového hříšníka Martina Fenina v Edenu už nechtějí. Slavia by mu ráda zrušila smlouvu...

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud