26. ledna 2014 • 21:24

Jan Rajnoch posílil Liberec, podepsal půlroční smlouvu s opcí

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Jan Rajnoch vyztuží defenzivu Slovanu Liberec. Dvaatřicetiletý stoper dnes podepsal se severočeským klubem půlroční smlouvu s opcí a v pondělí už by se měl zapojit do tréninku se svým novým týmem, který se chystá na únorový souboj s Alkmaarem v Evropské lize.



Bývalý reprezentační bek se stal v týdnu volným hráčem poté, co se dohodl na předčasném ukončení angažmá v druholigové turecké Adaně Demirspor. Už v minulých dnech řekl, že ho působení na severu Čech hodně láká.

V kádru Slovanu by měl nahradit chorvatského stopera Rénata Keliče, který nedávno přestoupil do druholigové italské Padovy. Další střední obránce a kapitán Radoslav Kováč pak v létě ze severočeského klubu odejde do Sparty Praha.

"Honzu jsme si vytypovali jako adekvátní náhradu za Keliče a počítám, že dokáže nahradit i Radka Kováče. Oba jsou to podobní hráči s velkým přínosem na hřišti i v kabině," řekl sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar.

"Rajnoch je vítězný typ hráče, kterého potřebujete v každém týmu. Oslovili jsme ho s nabídkou, jsem rád, že ji přijal," dodal Nezmar pro klubový web. Rajnoch si zahraje českou ligu po více než čtyřech letech.

V nejvyšší soutěži dosud působil v Bohemians 1905, Slovácku a Mladé Boleslavi. V zahraničí oblékal dres německé Chotěbuzi a tureckých klubů Ankaragücü, Sivassporu a Demirsporu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud