31. ledna 2014 • 10:23

Potvrzeno. Záložník Rybalka zůstává pro jaro v Liberci!

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po sérii špatných konečně jedna dobrá zpráva pro fanoušky Slovanu Liberec - ukrajinský středopolař Sergej Rybalka podepsal s klubem smlouvu o půlroční hostování. Informaci redakci iSport.cz potvrdil hráčův agent Martin Říha ze společnosti MLM Sport Management. Spolu s Rybalkou navíc přichází na sever Čech útočník Poltavy Yevhen Budnik.



„Liberec předtím pomohl Sergejovi a Sergej snad pomohl Liberci. To si dobře uvědomují všechny zúčastněné strany a podle toho také nakonec všechno dopadlo,“ komentoval dlouhé licitace hráčský agent Martin Říha s tím, že v létě bude budoucnost ukrajinského špílmachra opět otevřená.

„Ano, nechci nyní odkrýt všechny zájemce, ale určitě je to takhle nastaveno. Nemá to však cenu teď řešit, nyní je důležité, aby se Sergej plně soustředil na sebe a své výkony v Liberci,“ dodal Říha, který zastupuje rovněž Yevhena Budnika, novou posilu Slovanu. Třiadvacetiletý útočník Poltavy přichází pod Ještěd na roční hostování s opcí.

„Yevhen je velice kvalitní, inteligentní fotbalista, který má předpoklady pomoci Liberci dosáhnout vytýčené cíle před jarní částí sezony,“ soudí Říha.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud