19. června 2015 • 11:50

Už je jasno! Baroš jde do Mladé Boleslavi, upsal se na dva roky

Autor: iSport.cz, jp, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je rozhodnuto! Útočník Milan Baroš bude hrát v Mladé Boleslavi, s níž podepsal smlouvu na dva roky. Po konci jeho angažmá v Baníku Ostrava půjde teprve o druhý český klub, za který bude v kariéře hrát. "Potvrzujeme jeho příchod. Jsme rádi, že posílil náš klub, je to hráč nadstandardního formátu," řekl iSport.cz prezident středočeského klubu Josef Dufek. Další podrobnosti hodlají klub i třiatřicetiletý hráč sdělit na pondělní tiskové konferenci.



Baroš se s Ostravou nedohodl na prodloužení smlouvy a mateřský klub na konci června po devíti měsících opustí jako volný hráč. V průběhu sezony také kritizoval poměry ve vedení Baníku. Vítěz Ligy mistrů z roku 2005 s Liverpoolem dal najevo, že chce zůstat co nejblíže svého pražského domova a v metropoli.

V tuzemské nejvyšší soutěži si Baroš zahraje teprve za druhý tým, v ostravském dresu zasáhl do 99 utkání a vstřelil 29 branek. Nejlepší střelec EURO 2004 převážnou část kariéry strávil v zahraničí, kde nastupoval za Liverpool, Aston Villu, Lyon, Portsmouth, Galatasaray Istanbul a Antalyaspor. V národním mužstvu do roku 2012 nasbíral 93 startů a 41 gólů.

Ligová sezona v 90 sekundách: Baník Ostrava
Video se připravuje ...

Ligová sezona v 90 sekundách: Mladá Boleslav
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud