Richard Šíma
16. června 2015 • 05:00

Barošův odchod z Ostravy? Hanba celému fotbalovému Baníku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl ochoten udělat pro Baník maximum, vyhlásil, že v Česku nikdy za jiný klub hrát nebude. Aby dal najevo, jak moc si toho, že v Ostravě vyrostl, váží, vytáhl z kapsy milion korun a sumu slezskému klubu věnoval. A teď Milan Baroš odmítá v Baníku hrát. V současném Baníku, o kterém jiný ostravský velikán Marek Jankulovski prohlásil, že název je to jediné, co klubu ze slavné minulosti zbylo.



Co ještě budou muset těžce zkoušení fanoušci klubu ze Slezské přečkat? K Baníku se otočily zády skoro všechny jeho ikony, většina fanoušků, klub přišel o stadion, nemá už prakticky nic. A teď ztratil i Baroše.

Když slavný útočník po utkání s Duklou, které bylo posledním zápasem Ostravanů v sezoně, prohlásil, že s ním nikdo o jeho dalším působení v Baníku nejednal, zdálo se, že je to špatný vtip.

Nebyl.

Ano, tak pracuje současný management klubu. Baroš však i s odstupem několika týdnů prohlásil, že klub mu stále žádné prodloužení smlouvy nenabídl. Je-li tohle pravda, pak si Baník nic jiného než ostudu v podobě Barošova zavržení nezaslouží.

Bez ohledu na to, že se hráč pustil do kritiky ostravské vrchnosti. Ostatně jaká byla reakce klubového vedení na Barošův odchod? Žádná… Napadá mě Werichovo: „No není to k smíchu? Není! K pláči je to…“

Baroš je tedy z Baníku pryč. Poněkud mě ovšem zarazily spekulace o jeho dalším možném působišti, jímž by prý mohla být Slavia. Roztrpčen poměry, které vládnou v Baníku, chce údajně přestoupit do klubu s velmi nejasnou vlastnickou strukturou. Aby to nebylo z deště pod okap.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud