25. listopadu 2015 • 17:03

S kapitánem počítáme! Sparta prodloužila smlouvu s Lafatou

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta si pojistila služby svého kapitána Davida Lafaty o jeden rok navíc. Sparťanský střelec podepsal na Letné prodloužení smlouvy do konce sezony 2016/2017.„Fotbal ve Spartě mě pořád baví," řekl po podpisu 34letý útočník. Klub o tom informuje na svém webu.



„Nabídka nové smlouvy mě moc potěšila,“ uvedl Lafata po podpisu. „Už dříve jsem říkal, že hrát za Spartu byl můj největší sen a jsem moc rád, že klub vnímá, že i já pro něj nějaký přínos mám.“

Lafata prodloužil smlouvu ve Spartě. Chci tu dohrát kariéru, říká
Video se připravuje ...

Na konec kariéry Lafata prý nemyslí. „Fotbal ve Spartě mě pořád baví. Samozřejmě, nikdo neví, jak na tom za rok budu zdravotně nebo výkonnostně, ale samozřejmě budu dělat všechno pro to, abych klubu důvěru oplatil,“ dodal pro klubový web sparťanský střelec.

„Řešíme další kroky, kdo v zimě odejde či přijde. David je důležitým článkem týmu, proto jsme všichni stáli o to, aby prodloužil smlouvu. Jsme moc rádi, že k tomu došlo,“ těšilo i kouče Zdeňka Ščasného.

Reprezentační útočník po svém přestupu z Jablonce nastoupil v dresu Sparty do 84 ligových zápasů, v nichž soupeřům vstřelil 54 branek a dvakrát se stal králem střelců Synot ligy. 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud