26. listopadu 2015 • 19:58

Slavia má nového partnera. Vydělá na tom mládež i fanoušci

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia má nového významného partnera. Na pětiroční spolupráci se dohodla s firmou Lyoness. Fanouškům společně nabídnou věrnostní cashback kartu



„SK Slavia Praha - fotbal a.s. a nadnárodní společnost Lyoness se sídlem v Rakousku se dohodli na pětileté spolupráci. Společně vytvoří a uvedou na trh kartu věrnostního programu SK Slavia,“ píše pražský klub v oficiální zprávě.

„Společnost Lyoness se současně stává významným partnerem klubu v kategorii hlavní partner. Prostřednictvím SK Slavia Praha Cashback Card si každý držitel této karty bude moci zakoupit zboží nebo služby u všech obchodních partnerů Lyoness a získat výhody v rámci věrnostního programu,“ pokračuje Slavia.

„Registrace SK Slavia Praha Cashback Card bude pro všechny uživatele bezplatná, postačí pouze uvést několik základních kontaktních údajů do elektronického formuláře. Držitelé karty ji budou moci následně využívat až u 2300 obchodních partnerů programu v České republice a dalších 46 zemích světa,“ doplňuje klub.

SK Slavia Praha a Lyoness se navíc dohodli, že 1% z objemu takto realizovaných obchodů bude použito na podporu mládežnického fotbalu SK Slavia Praha.Cashback Card SK Slavia Praha bude kompletně ve slávistickém designu,“ zakončuje Slavia v oficiálním vyjádření.

„Jednání nebyla jednoduchá, trvala dlouho, ale kvůli našim fanouškům jsme rádi, že se to podařilo," řekl pro iSport David Trunda, generální ředitel Slavie.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud