Jan Podroužek
11. ledna 2016 • 14:57

Zeman blízko Slavie! Mluvil se Šimáněm, čeká na dohodu klubů

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zrovna přistál se Sionem ve Španělsku, se švýcarským klubem je tam Martin Zeman na soustředění. Jenže může se úplně klidně stát, že celých deset dní, jak praví týmový kalendář, na Pyrenejském poloostrově nevydrží. Šestadvacetiletý záložník je blízko toho, aby si definitivně plácnul se Slavií. „Je lákavé být u zrodu něčeho nového, dostat Slavii tam, kam patří. Stálo by za to u toho být, pomoct týmu na výsluní,“ netají se 26letý záložník, že se mu do Edenu chce.



Už je jich sedm. Sedm nových hráčů, které Slavia přivedla. A brzo může přibýt osmý. Bylo by to celkem terno. Kdysi sparťan, o kterého svého času usiloval Real Madrid. Který si ale taky dost pokazil kariéru a minulý rok se výbornými výkony v Příbrami všem připomněl. Sešívaní dotahují přestup Martina Zemana .

Jak se má věc? „První schůzku jsme měli už v prosinci. Byl to osobní pohovor s panem Šimáněm. Udělal na mě fakt skvělý dojem, super chlap, sympaťák, který to určitě bude dělat i hlavou, rozumem, nejen penězi,“ myslí si Zeman.

Podle záložníka už je se spolumajitelem sešívaných předběžně dohodnutý. „Mezi mnou a Slavií problém nebude, jsme nějak předběžně domluvení, plus minus jo. Teď jde o to, aby se dohodly kluby mezi sebou.“

Tedy Sion a Slavia. Zemanovi ve Švýcarsku běží platná smlouva, tudíž vršovický klub musí sáhnout do pokladny. Podle informací Sportu to vyřeší 150 tisíc švýcarských franků, tedy zhruba tři a půl milionu korun.

Jakmile se tohle dohodne, Zeman bude velmi pravděpodobně novou posilou Slavie.

Fotbalista Slavie Muris Mešanovič chodil do soubojů zostra, i když byl duel s Vlašimí jen přípravou. Bojuje o místo v základní sestavě.
Fotbalista Slavie Muris Mešanovič chodil do soubojů zostra, i když byl duel s Vlašimí jen přípravou. Bojuje o místo v základní sestavě.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud