22. září 2014 • 09:26

Lampard gól neslavil, fanoušci Chelsea tleskali. Nemám slov, hlesl

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tenhle příběh by nevymyslel ani ten nejlepší spisovatel pod sluncem. Ještě na jaře Frank Lampard hájil barvy Chelsea, za úspěšná léta se stal nezpochybnitelnou klubovou legendou. V neděli ale nastoupil v dresu rivala z Manchesteru City, navíc v 85. minutě vstřelil svému bývalému zaměstnavateli vyrovnávací branku na 1:1. I takové silné momenty fotbalové bitvy občas nabízí.



„Nemám slov, vůbec jsem s ničím takovým nepočítal,“ svěřil se po utkání záložník City se svými dojmy z vyrovnávací branky. Na hřiště se dostal až v 78. minutě, o sedm minut později zkazil radost fanouškům Chelsea, když vyrovnal na 1:1.

Z branky se neradoval. Odmítal si vychutnat pocit gólové euforie proti klubu, který má zarytý hluboko pod kůží. Fanoušci Chelsea rozpaky někdejšího kapitána vycítili, vůbec na něj nepískali.

Lampard jim po utkání šel zatleskat a dočkal se něčeho neuvěřitelného. Sektor fanoušků "Blues" povstal a dopřál zkušenému záložníkovi ovace ve stoje. „Strávil jsem s fanoušky Chelsea úžasných 13 let. Bylo to opravdu silně emotivní, když jsem přišel na trávník a fanoušci začali zpívat,“ vyprávěl pocity z příznivců Chelsea. 

Sestřih zápasu Manchester City - Chelsea 1:1
Video se připravuje ...

Trenér Manuel Pellegrini prý nechal rozhodnutí o tom, zda chce nastoupit do utkání, čistě na Lampardovi. „ Zeptal jsem se ho, jestli se chce zapojit a on okamžitě souhlasil. Je jasné, že není nadšený z toho, že vstřelil gól klubu, kterému zasvětil svoji celou kariéru, ale je to skvělý hráč a velký profesionál,“ pochválil bývalého reprezentanta Anglie kouč City.

José Mourinho odmítl situaci nějak zveličovat. „Je to hráč Manchesteru. Nevěřím na tyhle dojemné příběhy, možná jsem ve fotbale až moc pragmatický. Když se rozhodl přestoupit do City, stal se hlavním rivalem Chelsea, příběhy jdou bokem. Dělá svoji práci jako profesionál a dělá ji velmi dobře,“ vyjádřil se k situaci ohledně Lamparda trenér Chelsea.

Záložník City se nechtěl radovat ze vstřelené branky.
Záložník City se nechtěl radovat ze vstřelené branky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud