22. září 2014 • 18:00

Pellegrini kritizuje Chelsea: Jste malý klub a hrajete jako Stoke

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Taktika Chelsea vytočila trenéra Manchesteru City Manuela Pellegriniho. Kouče londýnského klubu Josého Mourinha obvinil, že v nedělním šlágru anglické ligy nechtěl vyhrát a že si přijel jenom pro remízu. Po nerozhodném výsledku 1:1 označil Chelsea za „malý klub“ a přirovnal její styl k průměrnému anglickému týmu Stoke City.



Trenéři Chelsea a Manchesteru United - José Mourinho a Manuel PellegriniFoto Reuters
„Devadesát minut jsme hráli proti malému klubu, který se jen snažil bránit,“ čertil se Pellegrini po utkání s Chelsea. Mourinhovi vyčítal, že nehraje fotbal pro lidi jako on.

„Takhle hraje Stoke. Malý klub se proti velkému snaží ubránit skóre 0:0. Chelsea postavila devět hráčů před její vápno,“ pokračoval Pellegrini s tím, že obhájit mistrovský titul bude pro Manchester City obtížný úkol. „Proč? Protože každý bude proti nám hrát jako Chelsea. Nechtěla vyhrát. Přijela si pro remízu a gól vstřelila z protiútoku po vyloučení našeho hráče.“

Pellegrini uvedl, že i v oslabení pokračoval Manchester City v útočení, Chelsea zase nepřestala bránit, i když byla ve výhodě. „Takže nemohu být s remízou spokojený,“ uzavřel.

Mourinho, který si znepřátelil Pellegriniho už během angažmá ve Španělsku, se odmítl k jeho výrokům vyjádřit: „Pellegrini? Mockrát řekl, že nikdy nemluví o mně a mém týmu, ale pořád dělá to samé. Nebudu to komentovat. Nežádejte mě o to. Nezajímá mě, co řekl.“

SESTŘIH Premier League: Manchester City - Chelsea 1:1
Video se připravuje ...

V objetí s bývalým spoluhráčem Didierem Drogbou.
V objetí s bývalým spoluhráčem Didierem Drogbou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud