3. října 2015 • 21:07

Mourinho po další prohře: Vyhazov? Chelsea přijde o nejlepšího kouče

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má co vysvětlovat! Trenér José Mourinho nezvládl se svou Chelsea další zápas, v 8. kole Premier League prohrál jeho tým na domácí půdě se Southamptonem 1:3. Portugalský kouč ale potápějící se loď opouštět nehodlá. „Pokud mě chce klub vyhodit, musí mi dát výpověď. Já neutíkám,“ řekl po zápase.



Mourinho si pro tiskovou konferenci přichystal dlouhý monolog. „Podívejte se, myslím, že mě dobře znáte. Neutíkám od zodpovědnosti,“ začal Portugalec. A poté se pustil do ostré kritiky rozhodčích.

„Sudí se ale bojí dělat rozhodnutí pro Chelsea. Za stavu 1:1 jsme měli kopat penaltu. Jestli mě bude chtít asociace potrestat, může. Ale byla to klíčová chvíle, tým poté zkolaboval,“ nebral si Mourinho servítky.

2446907:gallery:true:true

Trenér obhájce titulu každopádně věří ve schopnosti svého týmu. „Vyhrát titul je v Premier League vždy strašně těžké. Jsem si ale jistý, že skončíme v nejlepší čtyřce,“ řekl Mourinho, přestože je Chelsea momentálně šestnáctá.

A extrovertní Portugalec zároveň nezapomněl ani na schopnosti své. „Pokud mě Chelsea vyhodí, vyhodí nejlepšího trenéra, kterého klub ve své historii měl,“ tvrdil.

„Tohle je chvíle, když každý musí přijmout svou odpovědnost. Musíme se spojit a táhnout za jeden provaz,“ zakončil Mourinho. Bude mít na všechno stejný pohled i vedení Chelsea v čele s majitelem Romanem Abramovičem?

Kapitán Chelsea John Terry svůj tým k bodům proti Southamptonu nedotáhl
Kapitán Chelsea John Terry svůj tým k bodům proti Southamptonu nedotáhl

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud