13. srpna 2014 • 17:33

Fenin mizí z Teplic! Dohodl se s týmem ze třetí ligy ve Francii

Autor: kap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Restart kariéry Martina Fenina bude pokračovat ve Francii. Problémový útočník dal včera definitivně sbohem Teplicím a upsal se týmu FC Istres, který hraje až třetí nejvyšší soutěž. Na jihu Francie se Fenin znovu potká se svým bývalým spoluhráčem ze Slavie Mariem Ličkou.



Měl nakročeno k zářivé kariéře v německé bundeslize, teď však musí vzít zavděk až třetí nejvyšší soutěží ve Francii. Útočník Martin Fenin, který závěr jara strávil jako amatér v Teplicích, si sehnal angažmá v FC Istres, které na konci minulé sezony spadlo z druhé francouzské ligy.

„Mohu potvrdit, že je to hotové. Ze Slavie k nám přišel zadarmo a pan Hrdlička (zesnulý ředitel klubu František Hrdlička – pozn. red.) s ním měl džentlmenskou dohodu, že bude moct v létě také odejít zadarmo. A to se teď stalo,“ říká sportovní sekretář Teplic Jan Skýpala.

Sedmadvacetiletý útočník má za sebou turbulentní období. V zimě po problémech s životasprávou nedobrovolně skončil ve Slavii, v dubnu se ho ujaly jeho rodné Teplice, jenže tam proti němu celou dobu protestovali fanoušci. Dvouletá smlouva v Istres je tak pro něj vítaným vysvobozením.

„Já osobně ho chápu. Ty problémy s fanoušky by se vyřešily asi jedině tím, že by pravidelně hrál, ale my tady máme útočníků hodně a já dal najevo, že budu upřednostňovat Aidina Mahmutoviče. A Martin se chce vrátit do formy, v létě pro to udělal všechno,“ říká kouč Teplic Zdeněk Ščasný.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud