7. července 2016 • 12:27

Krejčí je hráčem Boloni. Podepsal smlouvu a fotil se v dresu

Autor: pod, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Ladislav Krejčí definitivně přestupuje ze Sparty do Boloni. S italským týmem dnes čtyřiadvacetiletý fotbalista podepsal smlouvu a stihl už také pózovat v novém dresu. Sparta za něj dostane přibližně 108 milionů korun.



Krejčí se prvního angažmá mimo Spartu dočkal dva dny po narozeninách. Za letenský celek nastupoval v první lize od roku 2010, celkem za něj v nejvyšší soutěži odehrál 131 zápasů a vstřelil 25 branek. V minulé sezoně měl bilanci čtyř branek v 27 utkáních, další dva góly přidal v Evropské lize, kde týmu pomohl do čtvrtfinále.

O jeho možném odchodu z Letné se už spekulovalo v minulých letech, kdy se o něj údajně zajímaly Mönchengladbach, Newcastle nebo Inter Milán.

Záložník Ladislav Krejčí se stal hráčem Boloni
Záložník Ladislav Krejčí se stal hráčem Boloni

"Ve Spartě patřil Láďa k hlavním oporám, ale už byl nejvyšší čas, aby se začal prosazovat v zahraničí. V jeho 24 letech jde o vyzrálého hráče, jehož kvality byly ověřeny řadou těžkých mezinárodních zápasů jak v klubovém, tak reprezentačním dresu," uvedl na facebooku hráčův agent Viktor Kolář.

V reprezentaci Krejčí odehrál 26 utkání a vstřelil čtyři branky. Na mistrovství Evropy ve Francii, kde výběr trenéra Pavla Vrby skončil už v základní skupině, nastoupil ve všech třech zápasech.

Boloňu vede bývalý italský reprezentant Roberto Donadoni. V uplynulém ročníku Serie A skončil s týmem čtyři body nad sestupovým pásmem.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud