26. srpna 2014 • 17:34

Odejde Sivok z Besiktase zadarmo? Zájemce musí převzít obří plat

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český reprezentant Tomáš Sivok by mohl ještě před blížícím se koncem přestupního termínu změnit dres. „Má nabídky z Francie, Španělska a Itálie,“ řekl redakci iSport.cz jeho agent Jiří Müller. Elegantní stoper má sice v Besiktasi smlouvu do příštího roku, ale pro případné zájemce je k mání zdarma. Musejí však převzít jeho atronomický plat.



Tomáš Sivok přišel do Besiktase v létě roku 2008 z Udinese Calcio a v tureckém klubu zažil nejlepší léta své kariéry. Hned v první sezoně slavil double, v černobílém dresu si zahrál i Ligu mistrů.

Úspěšné angažmá však také poznamenala vážná zranění. Kvůli jednomu z nich za Besiktas nastoupil naposledy loni 27. prosince a poté musel na artroskopii kolena. Nyní už je fit, ale zatím čeká na šanci marně. Proto ho také reprezentační trenér Pavel Vrba nezařadil do nominace na zápasy s USA a Nizozemskem.

Besiktas by se Sivokově odchodu nebránil, s ročním příjmem 90 milionů korun pro klub představuje jako náhradník neúnosný luxus. Proto by odchovance Českých Budějovic navíc uvolnil zdarma, byť ho má pod smlouvou ještě na rok.

„Tomáš má nabídky z Francie, Španělska a Itálie,“ uvedl hráčův agent Jiří Müller, aniž by jména klubů konkretizoval. Zahraniční servery nicméně Sivoka spojují s Bastií, Sevillou a FC Turín.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud