11. prosince 2016 • 10:29

Dělá si, co chce! Messi zesměšnil obránce a předskočil Ronalda

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Když se mu od začátku chce, je strašně těžké ho zastavit,“ řekl nedávno o Lionelu Messim trenér Sevilly Jorge Sampaoli. Sobotní duel La Ligy mezi Osasunou a Barcelonou mu dal zase jednou za pravdu. Favorit se sice v prvním poločase střelecky trápil, ale v tom druhém to přišlo. Tři góly a hlavně ten závěrečný opravdu kouzelný. Není divu, že z kopaček maestra Messiho.



Barcelona měla spoustu šancí už v prvním poločase, ale gól dát nedokázala. A málem přišel trest, na začátku druhého dějství pláchl obraně domácí Léon a krásně přehodil gólmana Ter Stegena. Němec měl kliku, míč skončil na břevnu.

Osasuna - Barcelona: Wow! Léon utekl dvěma hráčům a obloučkem trefil břevno
Video se připravuje ...

Pak už byl ale zápas v režii Barcelony. První gól viděli fanoušci v 59. minutě, když se trefil Luis Suárez, ačkoliv stál možná o kousek v ofsajdu. Odpor domácích pak definitivně srazil Lionel Messi, který dostal míč do sítě v 72. minutě a bylo to 2:0.

Osasuna - Barcelona: 0:2! Ťuk, ťuk a Messi dává druhý gól hostů
Video se připravuje ...

Pokud ale někdo odešel před závěrečným hvizdem, přišel o největší lahůdku zápasu. Protože, jak říká Sampaoli, když má Messi chuť...

Argentinec si vzal v 92. minutě míč, několikrát naznačil, zasekl a když už měl pocit, že si domácí obránci užili kolotoče dost, poslal ho s přehledem do sítě. „Právě jsem viděl Messiho gól. Absolutně směšné!“ psal Gary Lineker.

Osasuna - Barcelona: Gól! Messi vymíchal obranu a zvýšil na 3:0
Video se připravuje ...

Messi se navíc díky dvěma gólům dostal do čela tabulky střelců La Ligy. Argentinec předskočil Cristiana Ronaldo, který dostal v zápase s Deportivem volno, a proto nemohl své konto rozšířit. Messi má nyní 11 gólů, Ronaldo a Luis Suárez 10.

Pro Barcelonu ale bylo ještě důležitější, že dokázala zastavit sérii tří remíz a ve španělské lize po delší době vyhrála. Náskok prvního Realu ovšem nestáhla, protože „bílý balet“ doma otočil utkání s Deportivem a vyhrál 3:2.

SESTŘIH La Ligy: Osasuna - Barcelona 0:3. Messi řádil
Video se připravuje ...

Útočník Barcelony Lionel Messi dal Osasuně dva góly
Útočník Barcelony Lionel Messi dal Osasuně dva góly

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud