4. ledna 2012 • 17:11

Sparta jedná s Olomoucí o Přikrylovi, zatím bez konkrétního výsledku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zájem Sparty o olomouckého fotbalového útočníka Tomáše Přikryla přerostl v přímé jednání mezi oběma kluby. Vedení pražského týmu dnes na Hané absolvovalo se zástupci Sigmy schůzku, která však nepřinesla konkrétní výsledek.



Talentovaného fotbalistu chce na Letnou přivést nový generální sportovní manažer Sparty Jaroslav Hřebík, pod kterým Přikryl zazářil na loňském šampionátu hráčů do 19 let.

"Jejich zájem bereme na vědomí, vyslechli jsme je. Měli by připravit nějakou konkrétní nabídku, která by respektovala dnešní diskuzi. Ale neznamená to ještě, že Přikryl odejde. My jsme ho nikde nenabízeli a ani nenabízíme. Jsme si vědomi toho, jak je to kvalitní a perspektivní hráč," uvedl na olomouckém webu místopředseda představenstva Jaromír Gajda.

Přikryl má navzdory svému mládí v devatenácti letech na kontě už 27 ligových startů a tři branky.

Na trase mezi Olomoucí a Letnou je v zimní pauze živo. Do Prahy se přednedávnem přestěhoval olomoucký trenér Václav Jílek, opačným směrem zamířil záložník Jakub Podaný. Podle dnešní dohody šéfů obou klubů by další hráč z kádru Sparty měl během dvou týdnů odejít na Hanou na hostování.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud