2. ledna 2014 • 17:39

Hvězdný zápas v poušti. Ronaldo i v Kataru zase porazil Zlatana

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se loni potkali v baráži o MS, slavil postup Cristiano Ronaldo. A další vítězství si proti Zlatanu Ibrahimovicovi připsal hvězdný portugalský fotbalista také v přátelském utkání svého Realu Madrid proti Paris St. Germain.  Velkou fotbalovou událost s nabitým obsazením hostilo katarské Daúhá, kde by se mělo konat mistrovství světa 2022.



Zápas Paris St. Germain - Real Madrid ONLINE ZDE>>>

MATCH OVERVIEW LEGACY
2. 1. • 15:45
Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain
0:1
ONLINE
2. ledna
15:45
Real Madrid
Real Madrid
Góly

Domácí:

Hosté: 18. Jesé

Sestavy

Domácí: Sirigu – Van der Wiel (73. Camara), Thiago Silva, Alex (46. Marquinhos), Digne (46. Maxwell) – Matuidi (73. Ongenda), Thiago Motta (62. Rabiot), Verratti (62. Pastore) – Cavani (62. Ménez), Ibrahimovič (73. Coman), Lavezzi (46. Lucas)

Hosté: Diego López (46. Jesús Fernández) – Arbeloa (46. Carvajal), Nacho (46. Pepe), Sergio Ramos (46. Llorente), Casado (46. Marcelo) – Xabi Alonso (46. Casemiro), Illarramendi (46. Modrić), José Rodríguez (46. Isco) – Jesé (46. di María), Morata (46. Benzema), Cristiano Ronaldo (46. Jaime Romero).

Rozhodčí

Al Jassim

Stadion

Khalifa International Stadium (Dauhá)

Obě hvězdy nastoupily v základní sestavě, ale gólu se nedočkala ani jedna z nich. Jedinou trefu zápasu zaznamenal španělský útočník Jesé už v prvním poločase. Oba týmy se v Kataru chystají během zimní přestávky svých ligových soutěží.

Trenér Carlo Ancelotti, jenž přišel do Realu právě z Paris St. Germain, si užil už druhou výhru nad svým předchozím zaměstnavatelem v rámci této sezony. V letní přípravě zdolal madridský celek francouzského šampiona v Göteborgu rovněž 1:0. V dresu "Bílého baletu" se zhruba 40 tisícům fanoušků nepředstavili velká letní posila Gareth Bale ani brankář Iker Casillas.

Oba osmifinalisté Ligy mistrů si zápasem v Dauhá zpestřili krátkou pauzu na přelomu roku. Pařížský tým bude znovu hájit vedení ve francouzské lize 11. ledna proti Ajacciu, Real čeká již v pondělí duel s Celtou Vigo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud